Вижте видео на ANNIHILATOR към "Downright Dominate" с Alexi Laiho, Dave Lombardo и Stu Block

12 ное 2021, 16:00 ч. 890 / 5 5
пред./следв.

   Както ви съобщихме, "earMUSIC" ще стартират кампания за преиздаване на каталога на канадските траш метъл ветерани ANNIHILATOR.

   Ще бъдат тиражирани общо 18 заглавия, първото от които ще се появи на 18 февруари 2022 г. Това ще бъде "Metal II" - презаписана с други музиканти и допълнена с различни бонуси, вкл. неиздавани парчета, версия на творбата от 2007-а. Албумите ще излизат постепенно през следващите няколко години и ще се предлагат и на винил.

   Основните музиканти за новата версия на диска от 2007-а са Dave Lombardo (екс-SLAYER) - барабани и Stu Block (екс-ICED EARTH, INTO ETERNITY) - вокали. Списъкът с гости, които са участвали в записите за "Metal II", е повече от внушителен: Willie Adler (LAMB OF GOD), Steve "Lips" Kudlow (ANVIL), Dan Beehler (EXCITER), Jesper Stromblad (IN FLAMES), Angela Gossow (ARCH ENEMY), Jeff Loomis (ARCH ENEMY, NEVERMORE), Anders Bjorler (THE HAUNTED, AT THE GATES) и Corey Beaulieu (TRIVIUM). Също и отишлия си през 2020 г. Alexi Laiho (CHILDREN OF BODOM), на когото е посветено видеото.

   Днес групата прави премиера на клипа към песента "Downright Dominate" с участието именно на филнадския музикант, както и на Lombardo и Block. Може да го гледате онлайн чрез плейъра по-долу.

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nickot 15.01.2022 20:20:33 отговори + 0 0
За мен пък “Set the world on fire “ си и добър албум и до ден днешен си го харесвам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций 14.11.2021 13:12:04 отговори + 5 1
Бях забравил, че отдавна не съм си пускал Set The World On Fire. Още с първите акорди и песни осъзнах, че навремето го въртях често с усилите да го харесам. А сега осъзнах колко напразно е било. Само в Brain Dance някакви спомени от великите първи 2 тави. А това под влиянието на тъпите Металика - опит да се правим на мелодични и леки. Бляк! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maxXx 12.11.2021 21:11:21 отговори + 4 2
Metal ми е един от любимите албуми за 2007г и първият на Annihilator от Set The World On Fire, който ме кефи на макс, та това ще се слуша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 12.11.2021 20:14:56 отговори + 5 0
Чук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 12.11.2021 19:27:23 отговори + 7 0
Жестока песен, много яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".