Новият албум на MOONSPELL ще излезе през ноември

19 юни 2017, 12:37 ч. 1014 / 5 0
пред./следв.

   Новият албум на MOONSPELL, наречен "1755", ще излезе на 3 ноември чрез "Napalm Records". Както вече ви съобщихметекстове в творбата ще бъдат на португалски език, а тематиката - свързана с Голямото лисабонско земетресение от 18 век. Именно годината на бедствието служи за име на диска. 

   Групата коментира предстоящето си издание по следния начин: "Ще има 10 мощни, изненадващи песни, които напомнят малко на някои от предишните албуми на MOONSPELL, като "Under The Moonspell" или "Alpha Noir". Но не се заблуждавайте! Това са MOONSPELL, каквито не сте ги чували досега, вдъхновени от родния си португалски език и 900-годишната история на страната си!"

 

още за:

Moonspell


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".