Вижте всички групи, които ще участват във фестивала "Hills Of Rock 2017"

19 юни 2017, 13:36 ч. 2555 / 9 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Точно 32 групи ще видим на първото издание на пловдивския рок фестивал – Hills of Rock 2017. Вратите ще отворят в 17:00 часа, а първата група, която ще се качи на главната сцена, ще бъде KROSSFIRE. 20 минути по-късно започва програмата и на World Stage с появата на 8M/S. Хедлайн участията на Epica, Evanescence, Three Days Grace и Guano Apes стартират след 21:00 часа във всеки от дните. Цялата програмата по дни, сцени и часове ще намерите във фейсбук страницата на Hills of Rock, както и на www.hillsofrock.com

Уикеда отпадат от програмата на фестивала по здравословни причини, което доведе до няколко размествания и добавяне на 6 нови групи към Hills of Rock 2017 – Bobo & The Gang, The Black Swells, Hypnotik Ink, A-Moral, 8M/S и Toy Letters.

Hills of Rock 2017 ще последва и практиката на редица международни фестивали, като още от първото си издание ще въведе безкешово разплащане, за да намали чакането на опашки на баровете и местата за хранене. Всички плащания на фестивала ще стават със специалната фестивална карта “Hills of Rock Card”. Повече информация за това ще намерите на сайта на фестивала.

Освен стандартните билети, от днес в продажба са вече и специални еднодневни билети с ВИП кетъринг, които ще включват възможност за вечеря в ресторанта на фестивала с меню от над 15 основни ястия и десерти. Цената на този еднодневен билет е 99 лева, а местата са ограничени [поръчай онлайн].

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 20.06.2017 08:00:58 отговори + 0 5
Епика със самостоятелен концерт биха привлекли повече публика според мен от всички останали взети заедно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Верно ли? 20.06.2017 08:11:41 + 7 1
Че те имаха такъв концерт и то в София. И привлякоха 500 души в Юбилейна. На първия си концерт Гуано напълниха Универсиада. На втория имаше минимум 1500 души.
Сметай...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крилца от свинско 19.06.2017 22:29:37 отговори + 6 1
Макар че леко дават заден по точки, заради отцепването на Адам, 3DG са сила, и в случая са най-стойностни от всички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рок критик 19.06.2017 20:49:49 отговори + 4 7
Кой и защо пробутва Guano Apes за фронтлайнър? Самостоятелно едва ли ще напълнят зала. Three Days Grace са в пъти по-голяма и международна група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hate 19.06.2017 14:34:37 отговори + 17 6
Боза от групи. За 1 милион евро можеше да докарат няколко по актуални имена. Пирамиди фараони е положението Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".