Новият фронтмен на GWAR е... фронтдама - Vulvatron

19 сеп 2014, 15:02 ч. 470 / 4 4
пред./следв.

   След трагичната кончина на емблематичния си фронтмен Dave Brockie, изявявал се в бандата с псевдонима Oderus UrungusGWAR бяха изправени пред едни от най-трудните избори в кариерата си. Дали да продължат и как да заменят Brockie. Групата взе сравнително лесно решението по първата точка, а по втората е стигнала до извода, че Oderus Urungus е незаменим. Затова от GWAR предприемат изненадващ ход - бандата вече ще има фронтдама. Тя се "казва" Vulvatron и се представи за пръв път на живо пред публика преди няколко дни. Истинското й име е Kim Dylla и тя ще е първата жена в GWAR от 2000 г. насам. 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


?????? 19.09.2014 23:55:47 отговори + 4 0
Това няма да е GWAR! Да сменят името. Vulvatron става Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 19.09.2014 22:48:32 отговори + 3 0
личи ?, че е от Десептиконите : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dildotron 19.09.2014 15:16:17 отговори + 4 0
кака вулва )))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 19.09.2014 15:10:34 отговори + 13 0
Vulvatron? ... Достатъчно интернет за днес Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".