Ново пет - Phil Collins все пак се оттегля от музиката

9 мар 2011, 18:50 ч. 153 / 1 3
пред./следв.
След първоначалните новини за оттегляне, а след това и тяхно опровержение, най-сетне като че ли се слага край на въпроса дали Phil Collins ще се откаже от музикалната си дейност. Певецът и барабанист публикува изявление на официалния си сайт, в което потвърждава, че се оттегля. Като единствена причина за решението си той изтъква желанието да се посвети на отглеждането на двамата си малки сина (Nicholas и Matthew). Те са от третата жена на Collins - Orianne Cevey, с която той се разведе през 2008 г.

още за:

Phil Collins


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


батко фил 10.03.2011 02:49:30 отговори + 0 0
то е от възраста това , утре най вероятно ше се чуди да пръдне или не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lady 9.03.2011 19:03:55 отговори + 0 0
Само сапунки напоследък... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

*** с ръце 9.03.2011 18:56:04 отговори + 0 0
Днеска ше реши ли кво ше прави!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".