Phil Collins е готов да се завърне на сцената

29 окт 2015, 12:54 ч. 1790 / 7 4
пред./следв.

   Около пет години след като обяви оттеглянето си от активна музикална дейност, Phil Collins е готов да се завърне на сцената. Музикантът планира това да се случи след възстановяването му от операция, която ще му позволи отново да свири на барабани. Основната причина за "пенсионирането" на Collins бяха проблемите с гърба му. Сега се очаква той да се върне във форма, достатъчна за нови концерти. Phil споделя и че се надява двамата му сина - на 10 и 14 години - да се насладят на това да бъдат на турне с баща си.

   През миналия декември Phil Collins участва в благотворителен концерт - неговата първа поява пред публика от четири години. По отношение еветуален реюниън на GENESIS към момента той се изказва предпазливо и вече не толкова категорично, колкото в по-ранни интервюта.

 

още за:

Phil Collins


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Петър Чуклев 30.12.2019 12:44:00 отговори + 1 0
Няма ли да го видим и в България...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван Тодоров 11.04.2016 23:36:48 отговори + 2 0
Голям артист, певец и композитор, дано се оправи по-бързо. Абсолютна легенда на прогресив рока, просто не мога да назова толкова големи групи като Yes, Genesis, Jethro Tull, King Crimson...
За жалост в момента и рок музиката както и всичко останало е в криза и не се прави качествено...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боцко Женезиса 29.10.2015 23:43:01 отговори + 3 1
А Питър Гейбриъл знае ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 29.10.2015 16:28:10 отговори + 10 0
Хубаво би било,защото човека правеше перфектно това,което умееше и защото много хора все още си спомнят за него и хитовете му! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".