Ново видео и от RED HOT CHILI PEPPERS - "Go Robot"

8 сеп 2016, 20:18 ч. 1227 / 2 3
пред./следв.

   RED HOT CHILI PEPPERS издадоха новия си, 11-и, студиен албум "The Getaway", на 17 юни чрез "Warner Bros". Творбата отбелязва 118 000 еквивалентни (физически и дигитални) продажби и е на 2-ра позиция в класацията "Топ 200" на "Billboard". Освен това дискът стана номер едно в чартовете на Австралия, Белгия, Ирландия, Холандия и Нова Зеландия и на 2-ро място в Германия и Великобритания. Сега групата представя видеоклип към една от песните в творбата. Парчето се казва "Go Robot", режисьор е Thoranna Sigurdardottir.

 

още за:

Red Hot Chili Peppers


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 9.09.2016 18:38:13 отговори + 2 3
След Californication само се излагат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rid? the puppets 10.09.2016 00:29:05 + 3 2
Напълно съгласен.Поне след by the way да бяха направили хубав албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rid?thePuppets 8.09.2016 21:40:57 отговори + 7 9
RHCP са официално поп. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".