Новото лирик-видео на "Vivaldi Metal Project" е със силно българско участие

14 окт 2016, 15:33 ч. 1098 / 6 1
пред./следв.

   "Vivaldi Metal Project" представиха втория сингъл от албума "The Four Seasons", който излезе през месец юли. Песента "Vita" беше избрана след гласуване на феновете на Фейсбук-страницата на проекта. Сред изпълнителите в парчето освен членове на групи като SAVATAGE, STREAM OF PASSION и ROYAL HUNT са и българските вокалисти Димитър Белчев (VIOLENTORY) и Катерина Симеонова (PAGLIACCI, ALLEGORIST). Аранжиментът пък е дело на Живко Коев (PAGLIACCI), който е записан и като съавтор на музиката, тъй като парчето освен мотиви от класическото произведение на Антонио Вивалди съдържа и авторски материал. Ето и самото лирик видео:

 

 

vivaldi-metal-project-2016-the-four-seasons



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Корнлес Вулгарити 14.10.2016 15:53:13 отговори + 3 0
Нека да не е дзвер шаш'то момче Мите! Превъплащение на злото в човешка форма ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".