Няма да има втори албум на CONTROL DENIED

11 окт 2016, 06:49 ч. 1259 / 3 2
пред./следв.

   След смъртта на легендарния лидер на DEATH Chuck Schuldiner през 2001 г. музикалното му наследство е представлявано от негови роднини, колеги и издатели. Бумът на социалните мрежи изведе на преден план официалната страница на DEATH във "Фейсбук", която има почти един милион последователи и е настоящият източник на достоверна информация, свързана с Schuldiner и бандите, в които е участвал.

   През всички години след кончината на Chuck периодично се появяваха слухове и повече или по-малко официални твърдения, че е напът да се появи недовършеният втори на албум на последната му група CONTROL DENIED. Но досега всички твърдения, че дискът ще бъде завършен и издаден "скоро", не се оказаха достоверни. Към края на миналата седмица на въпрос в коментарите във "Фейсбук" какво се случва с втория албум на CONTROL DENIED е даден официален отговор. Той гласи:

За съжаление, няма да има втори албум на CONTROL DENIED. Това беше твърде огромна задача и Chuck е казал на Jim Morris, че ако не може да бъде направена точно по начина, по който си е представял, не трябва да бъде завършвана. Минаха твърде много години. Е


   Подписът с единствен инициал "Е" най-вероятно принадлежи на Eric Greif - музикален мениджър, продуцент и адвокат, който управлява наследството на големия Chuck Schuldiner.

 

control denied



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Санд 11.10.2016 11:07:30 отговори + 8 0
Съгласен, но Чък е мъртъв от 2001г. Чак сега ли се разбира, че "не може да бъде направена, както си е представял". То не бяха съдилища, скандали... напразни надежди...
Все пак, наистина жалко. Останало е малко от този велик човек, а няма да види бял свят. Но пък знаеш ли?! Някой ден...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 11.10.2016 09:04:02 отговори + 4 0
Жалко. Но трябва да се уважи мнението на Чък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".