Вторият албум на CONTROL DENIED ще бъде завършен

4 дек 2010, 17:59 ч. 320 / 4 8
пред./следв.
Вокалистът на CONTROL DENIED Tim Aymar разпространи съобщение по повод 13 декември (годишнината от смъртта на Chuck Schuldiner), в което се казва, че певецът и колегите му ще се погрижат да изпълнят предсмъртното желание на "бащата на дет метъла". То е вторият албум на CONTROL DENIED "When Machine And Man Collide" да бъде завършен и издаден. Останалите членове на групата ще работят с продуцента Jim Morris в студиото му във Флорида, а дискът трябва най-сетне да се появи на пазара по някое време през 2011 г.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


legionnaire 23.12.2010 21:08:20 отговори + 0 0
mekong delta, разбирам че си институция в музикалната критика и даваш оценки свободно, но нека оставиш правото на публиката да реши сама за себе си кое е под и над нивото за добър албум. Това ми е фаворитът засега http://www.youtube.com/watch?v=CUfwwveT7QM Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Явор 9.12.2010 12:09:25 отговори + 0 0
Ако е вярно това, което казват някои за лошото качество на тези композиции, то по-добре да не излизат на пазара. Чък няма слабо издание през цялата си кариера и искрено се надявам и новият контрол денайд да не е изключение от правилото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mekong delta 6.12.2010 12:13:28 отговори + 0 0
Да, има записани китари. Ако трябва да съм честен, най-слабият материал, записван от Чък. Със сигурност ще допадне на доста слушатели, но е много под нивото, с което бяхме свикнали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.12.2010 12:57:14 отговори + 0 0
мн харесвам control denied и изобщо свиренето на Чък.Много искам да чуя този митичен втори албум,но без Чък как ли ще звучи?кой ше свири вместо него и като него?До колкото знам приживе Чък е записал някакъв груб материал,който се нуждае от мн мн доизчистване,за да стане от него песен/песни и от тях албум.Все пак каквото и да е записано или незаписано искам мн да чуя този албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Possessed 5.12.2010 12:10:10 отговори + 0 0
"бащата на дет метъла", тогава Jeff Becerra трябва да е майка му! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


usurper 5.12.2010 02:52:40 отговори + 0 0
Така или иначе бяха казали, че по някое време през 2011 ще излезе... колкото по-рано, толкова по-добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 5.12.2010 00:40:59 отговори + 0 0
Чък е легенда ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shredded_Human 4.12.2010 19:05:15 отговори + 0 0
най-после!дано наистина почетат паметта му по най-подходящия начин-със страхотен втори албум!m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".