RED HOT CHILI PEPPERS ще излъчат онлайн и запишат концерта си пред пирамидите в Гиза

11 мар 2019, 19:28 ч. 2212 / 5 2
пред./следв.

   Американските фънк рок легенди RED HOT CHILI PEPPERS ще изнесат специален концерт в Египет на 15 март. Събитието ще се състои пред единственото оцеляло до ден днешен от древните Чудеса на света - Пирамидите в Гиза.

   Шоуто ще бъде излъчено онлайн и ще може да се гледа свободно от 8:00 ч. вечерта българско време в петък в "YouTube", "Facebook" и "Twitter" или на този адрес. Освен това, концертът ще бъде професионално заснет и записан за последващо издаване.

   Видеото ще бъде записано с 4K резолюция от режисьора George Elizondo. Онлайн стриймът ще бъде във Full HD. Аудиото ще се разпространява от LiveChiliPeppers.com.

 

още за:

Red Hot Chili Peppers


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Те го те 12.03.2019 17:29:03 отговори + 0 2
Поправете се, концертът е от 21:00 часа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 12.03.2019 18:31:42 + 2 0
На линка пише

Live in 3 days
March 15, 8:00 PM
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".