OBSIDIAN SEA са готови с третия си албум

18 фев 2019, 13:58 ч. 955 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

“Strangers” е името на дългоочаквания нов албум на родното дуум трио Obsidian Sea! Албумът излиза от лейбъла Ripple Music на 22 март и вече има един сингъл на свобода – “The Birth Of Fear” може да се чуе на този линк:
https://soundcloud.com/ripple-music/obsidian-sea-01-the-birth-of-fear

Новият албум е първо студийно издание с новия (от цели три години вече) басист на групата Делян Караиванов (Center, Murder Of Crows). “Strangers” e записан от Кирил Петрушев Bus-T в Bus-T Studios. По записите е работил още Георги Малчев. Автор на обложката е Дора "Jey" Иванова. Албумът излиза от американския лейбъл Ripple Music, където Obsidian Sea са в компанията на банди като Foghound, Freedom Hawk, Holy Grove, Wo Fat и Mos Generator.

Предварителна поръчка на албума може да се направи тук:

Скоро Obsidian Sea ще обявят и първите си концерти покрай издаването на “Strangers”.

 

още за:

Obsidian Sea


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".