Обявените от "Metal Katehizis" групи ще бъдат съпорт на LORDI в София

14 яну 2009, 22:30 ч. 303 / 6 12
пред./следв.
Тази вечер в "Бруталика" по радио "Z-Rock" Петър и Юли от "Art BG" обявиха официално съпорт бандите на LORDI, с които финландците ще гостуват у нас на 6 март. Както успяхме първи да ви информираме - това са FATAL SMILE от Швеция и италианците BRANDON ASHLEY AND THE SILVERBUGS. Имената са почти непознати в България, но двете банди са избрани от LORDI и от мениджмънта им и ще придружават победителите от "Евровизия 2006" на по-голямата част от европейското им турне. "Монстър метълите" са подготвили над 30 пироефекта, по-голямата част от които се преговаря да видим в доста архаичната зала "Христо Ботев".
   Билетите за първото посещения на LORDI в България са в продажба чрез мрежата на "Eventim" на предварителна цена от 30 лв.

   Станаха ясни и подробности за шоуто на GRAVE DIGGER и SODOM на 7 февруари. SODOM ще пристигнат ден по-рано в София и в петък, 6 февруари, в клуб "Black Lodge" ще има среща на музикантите и фенове, а след шоуто на следващия ден - и афтърпарти с двете групи, подробностите за което предстои да бъдат уточнени. На концерта SODOM са в ролята на кохедлайнъри и ще изпълнят пълен сет, въпреки че ще свирят преди GRAVE DIGGER.


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hard Rock Drujka 15.01.2009 17:04:44 отговори + 0 0
E, сега вече всичко става ясно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 15.01.2009 12:45:57 отговори + 0 0
"...защото такава луда публика рядко се среща, повярвай ми"

повярвай ми, в голяма грешка си!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

malkata_rusalka 15.01.2009 11:15:02 отговори + 0 0
FATAL SMILE са много яки-поддържат супер глемърски имидж-тупирани коси и т.н.-музиката мим е мноог енергичен и мелодичен хеви рок-много с ерадвам,ч еможе д авидиме и такива банди в БГ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pagane 15.01.2009 10:42:26 отговори + 0 0
Д-р Тарибо: Означава и сФера - да ти пратя ли малко мои снимки с Crematory от Строежа или пък с Exciter в Black Lodge? Съвсем свободно можеше да си говори човек с тях - специално тези групи струва ми се с радост приемаха вниманието на феновете и не отказваха на никого разговор или нещо такова. Пък и не помня организаторите да са ни спирали...Да видим за Содом сега Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.01.2009 09:55:20 отговори + 0 0
"...защото такава луда публика рядко се среща, повярвай ми"

Да, не са много местата където можеш да видиш толкова много пияна сган, отишла на концерт за всичко друго, но не и да слуша какво свирят групите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


darkanka 15.01.2009 08:39:33 отговори + 0 0
Не си прав @Д-р Тарибо,явно не си бил на бифорпартито(Маската) и афтерпартито(Строежа) на Crematory!
Значи в Маската не само,че си лафихме и пихме,но заедно куфяхме с групата-разцепихме се!(рок)
А в Строежа беше култ-нищо от тва ,което казваш не стана ,явно зависи и о самата банда и от самата организация.
За КИСС например,искаха 5 хилядарки з ада с еснимам с тех и да си размениме неколко думи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 15.01.2009 08:07:49 отговори + 0 0
Д-р Тарибо, пише се бУтилка и толкоЗ, научи налко правописа! А на някои банди наистина им харесва България, защото такава луда публика рядко се среща, повярвай ми! И Sodom са една от тях, иначе нямаше да вкарат половината си преден концерт в София в ДВД-то си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р Тарибо 15.01.2009 01:13:54 отговори + 0 0
Тези неща са ми прозрачни,като ботилка от минерална вода.Прозрачноста се състои в това че всеки,който се явява най-знаещия,можещия и тн.от организаторите канещи тези музикални гиганти ще се опитва нон стоп да осъществява респект между фенове-група.Няма да е баш така,както се описва в новината,феновете ще имат право само на по малко от два въпроса,които да изтрелят в музикантските лица и толкос...след това по-знаещите и можещите ще му кажат"айде стига толкова вече дразниш....остави малко и на другите да зададът някой въпрос" и какво излиза.....един въпрос,който 100% няма да бъде зададен точно, поради липсата на множество английски изречения които ще отсъстват от фонетичната артикулация,поради срещата лице в лице....и какво се получава в крайна сметка....някой от бандите слушайки подобно изказани въпроси ще се усмихва вежливо,при това по позадължение и насила и ще се опитва да си представи,какво всъшност сте се опитвали да кажете,а до тогава някой друг задник ще ви измести. Затова нека да не се бърза да се скача и да преобладава радост,като куче в асансьор.Така винаги се е получавало и ще продължава да се получава.На бандите не им пука за феновете в България (известните банди) въобще и пет пари не дават за тях.Това са само фалшиви маски и естетични гримаси на смях и вълнение относно срещата с фенове.Българските организатори(дано да не ми се обидят,но това е просто едно мнение смятам,че всеки има право на такова) си мислят,че когато са около групата,значи вече са приятели с тях,могат едва ли не да ги поканят в вкъщи
хвалят се пред приятелите си че са говорили с тоя и оня и си внушават че групите ги помнят и че ако случайно ги видят някъде ще ги познаят и т.н.това всъшност им дава гадния повод да са надути,да летят на високо да си мислят едва ли не че "батман бачка нощни смени" и тн.и по този начин гледат обикновените фенове от високо,както фен на THE HAUNTED гледа фен на TOKYO HOTEL например.Постоянно се подиграват на обикновените фенове,гледайки реакциите им докато се опитват да "говорят" с групите и т.н.Да не говорим че парадират с това,че знаят много,че никой друг не знае повече от тях и че ако случайно знае нещо,което и те значи задължително го е научил на изуст. Има още доста,но хайде да се направя че в момента са само тези и за други не се сещам. Е все пак това не узначава че ги мразя,или нещо такова,просто мнение.Не узначава и че са тъпи,задръстени и не си вършат работата,напротив! Просто ми се ще да слезнат на земята и да разберат че и обикновените фенове са като тях,че и те са били такива преди да работят в тази свера и т.н.Иначе са страхотни вършат си отлично работата и дано да продължават така дълги години!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.01.2009 01:00:33 отговори + 0 0
Сложили са София и на сайта си. До вчера не вярвах че ще дойдат. Супер !!! Hard Rock Hallelujah Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гробокопач 15.01.2009 00:51:46 отговори + 0 0
А къде ще е афтърпартито?

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DirtyDream 14.01.2009 23:53:31 отговори + 0 0
Къде се намира този клуб ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 14.01.2009 23:36:04 отговори + 0 0
AAAAAaaa ше се ходи в Блек Лодж Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".