Китаристът на LIZZY BORDEN започва гладна стачка в затвора

15 яну 2009, 10:35 ч. 189 / 6 5
пред./следв.
Китаристът на LIZZY BORDEN Ira Black, който е в затвора заради неплатена глоба, е започнал гладна стачка, тъй като в менюто на изправителното заведение няма нищо подходящо за вегетарианци. Самият той бил заклет веган (не приема никакви животински продукти) от 15 години. В момента Ira е малтретиран от надзирателите, които са го принудили да махне надписа "гладна стачка". Представители на властите се опитали да го убедят просто да се съобразява със системата и да приеме храната, която му се предлага. Освен това са го заплашили, че ще бъде наказан по загадъчен начин, само защото бил поискал като храна зеленчук и/или плод.

Източник: RadioTangra.com

още за:

Lizzy BordenIra Black


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Соломон Хюцлер 17.01.2009 09:22:18 отговори + 0 0
Дайте права на различние,бе!В наш`те затвори пък,зорлем ни правят вегетарианци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anon 15.01.2009 18:03:13 отговори + 0 0
Като е вегетарианец сигурно не прави ш***ли на жена си а. не ядял месо смешник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ястребовски 15.01.2009 16:18:55 отговори + 0 0
може пък да му хареса тва "загадъчно наказание". ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.01.2009 11:28:19 отговори + 0 0
Не, бе. Това е боя с растителен произход. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 15.01.2009 10:39:14 отговори + 0 0
"ще бъде наказан по загадъчен начин" ха ха ха. Ама иначе пие кръв по сцената. Тази новина ми оправи деня. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".