Обявиха заглавието и още гости за втория албум на TIMO TOLKKI'S AVALON

30 яну 2014, 21:04 ч. 228 / 2 5
пред./следв.
Новият проект на бившия китарист на STRATOVARIUS - TIMO TOLKKI'S AVALON - ще издаде втория си албум-рокопера през месец май чрез "Frontiers Records". Творбата ще носи заглавието "Angels Of The Apocalypse". Сред музикантите, които ще участват в записите, са други двама бивши членове на STRATOVARIUS - Tuomo Lassila - ударни и Antti Ikonen - клавишни. Списък на вокалистите:
Floor Jansen (NIGHTWISH, REVAMP, AFTER FOREVER)
Simone Simons (EPICA)
Fabio Lione (RHAPSODY OF FIRE, ANGRA)
David DeFeis (VIRGIN STEELE)
Elize Ryd (AMARANTHE)
Caterina Nix
Timo Tolkki


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фую 31.01.2014 14:16:35 отговори + 0 0
аз - 2014-01-30 23:45:53
оффф, тоз лудия пак ли ще се напъва да прави музика?!!Каквито и гости да кани, идеите му пак ще си останат на ниво детски песни...ама от най-предсказуемите!
+10!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

уеуе 31.01.2014 13:56:19 отговори + 2 0
абе, пич, тоя лудия е композирал и изсвирил таквиз песни, дето много можещи и известни китаристи, въобще не са и сънували. А ти си неква отрепка от соца и критикуваш талантите.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 31.01.2014 13:42:24 отговори + 0 0
Този "лудия" създава наистина музика, без изобщо да се напъва. Напъват се бездарните и не толкова талантливите, които предварително знаят, че трябва да са "непредсказуеми", оригинални и т.н., затова обикновено накрая на процеса на напъване... единствено се изпускат в гащите! Обикновено след това, много говорят и обясняват колко са велики. Толкова за тях и за "професори" като "аз"!
TIMO TOLKKI, дори в най-кризисните си моменти е създавал добри неща. Всеки има слаби моменти, естествено, но той просто е голям композитор - нещо, което не може да му се отрече, каквито и проекти да създава. TIMO TOLKKI'S AVALON звучи доста поп, но въпреки това ми харесва, просто е добро, това е положението!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

31.01.2014 08:50:22 отговори + 2 0
оффф , аман от разбирачи ... знаеш ли тъпако , че тоз лудия дето се напъва да прави музика е създал музика и продал 50 милиона албума по Света , А? в Българиа всички сте изпростели ама тотално , няма майтап .Стана ли сте зли и гадни ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 30.01.2014 23:45:53 отговори + 0 0
оффф, тоз лудия пак ли ще се напъва да прави музика?!!Каквито и гости да кани, идеите му пак ще си останат на ниво детски песни...ама от най-предсказуемите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".