Гледайте онлайн новия видеоклип на PRIMAL FEAR

30 яну 2014, 20:56 ч. 202 / 1 2
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на PRIMAL FEAR "King For A Day". Песента е от издадения на 24 януари албум на групата "Delivering The Black". Подробности за творбата ви съобщавахме текущо. На сметката на PRIMAL FEAR има три гостувания в България - две в Каварна и едно в София.



primal fear - delivering the black

още за:

Primal Fear


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


az 31.01.2014 14:12:43 отговори + 0 0
чух го и го изтрих.обикновено оставям 5-6 песни, но този път нямаше какво да оставя. дори Magnus Karlsson не можа да ги изведе от еднообразието.отивам да си пусна неговите проекти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 31.01.2014 06:42:08 отговори + 0 0
Новият албум на Primal Fear е най-добрият, който някога са издавали - тук просто няма баласт, справили са се невероятно ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".