Обявяват в понеделник първите групи за британския "Sonisphere" фестивал

29 ное 2013, 19:51 ч. 490 / 8 0
пред./следв.
След две поредни нулеви години организаторите на фестивала "Sonisphere" във Великобритания обявиха, че събитието ще се завърне на Острова през 2014-а. С него ще бъде отбелязан и 40-ият фестивален юбилей на Небуърт, а първите изпълнители ще станат ясни в понеделник, 2 декември.

   През 2010 г. "Sonisphere" остана в историята с безпрецедентното събиране на Голямата четворка на американския трашметъл на една сцена. METALLICA, SLAYER, MEGADETH и ANTHRAX обиколиха редица държави, включително и България. Концертът им в нашата столица бе излъчван в стотици киносалони и в последствие издаден на DVD и блурей. Насроченият за следващата 2011 г. фестивал "Sonisphere" у нас бе отменен. Това се случи и в Англия две поредни години - 2012-а и настоящата, 2013-а. В понеделник ще разберем първите подробности за догодина, когато ще започнат и продажбите на билетите.
sonisphere uk


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".