OCCULTUM и BELGARATH за пръв път на една сцена

9 фев 2014, 18:34 ч. 527 / 7 13
пред./следв.
На 27.02.2014 в столичния клуб "8-th Ball" за пръв път на една сцена ще излязат двете родни блек метъл банди OCCULTUM и BELGARATH. Поводът – официално представяне на първия албум на BELGARATH "Wanderer". OCCULTUM са в изцяло обновен състав и ще представят първите си песни с нова енергия. BELGARATH, освен дебютният си албум, ще представят и новия вокалист на групата. Началото е от 21:00 ч., входът - свободен. Ето и постера:
 

 

още за:

OccultumBelgarath


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Belgarath 23.02.2014 09:41:14 отговори + 0 0
Не мога да не отговоря! "Видях сайта на ampsonair и кво - нямаше и една група с корпспейнт. Само някакви хипита, хипхопчета, карирани ризки, димо от пиф и разни такива музиканти." Може да си видял сайта но явно нищо не си разбрал. Хората записват на живо (това което се случва като музика и картина в клиповете е изсвирено, записано и заснето в рамките на песента, без прекъсване и повторения) видео клипове на групи от българската музикална сцена и за да няма само групи с "карирани ризки" ни поканиха да се включим. Затова и сме единствената група с корпспейнт, за сега. Защо има надписи, кой с какво свири - защото всяка група свири с различни инструменти, а картината и звукът се записват на живо, надписите са за информация - с тия инструменти такъв звук. Нищо повече! Бас Stagg за 200 лв. едва ли е най-гъзарската китара на света. Различни хора от различни стилове правят различни неща и си помагат да се случва нещо с българската музика това е истински ундърграунд. Относно непретенциозната техника - сигурен съм, че в The Abyss студио и до ден днешен ползват един модел непретенциозни маршали не променили нито качеството си нито цената си в последните 20 години. А сега лично към теб! Понеже ти си един от тия паразити, които стоят в нета и хейтят, истинските още трю металисти и имаш идей поне за 3 ундърграунд проекта, които ще станат причина за нова вълна в блек метъла, ще ти кажа само ******************* дреме ми на хуя какво мислиш за мен, за групата ми или за каквото и да е!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hagen 18.02.2014 03:52:32 отговори + 0 0
Може и да е от Hagen von Tronje, или от немския град Hagen или от метъл групата Hagen, невежо Huei, но откъде ли да знаеш, то за такива като теб, щом е магаре, значи трябва да се казва Марко. Но очевидно е просто Хаген и аз колкото и да съм тъп, ти трябва да си доста по-тъп от мен. Видях сайта на ampsonair и кво - нямаше и една група с корпспейнт. Само някакви хипита, хипхопчета, карирани ризки, димо от пиф и разни такива музиканти. Ква е идеята - да наврат в ръцете на посредствени групи скъпа апаратура, за да я рекламират ?! Еми дразнеща поза си е. Последното, което ме интересува за една група е, с какви инструменти свирят. И наистина, най-добрите блекметъл албуми са записани в съвсем съвсем непретенциозни условия преди 20г. и са станали вечни легенди, а подобни постни глупости като Белгарат след 20г. никой няма да помни. Музика се прави с идеи, не с апаратура. И не се прави ъндърграунд с гъзария. Или си едното или си другото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Belgarath 11.02.2014 10:15:24 отговори + 0 0
Hagen виж каква е идеята на ampsonair (посети сайта им) и ще разбереш защо е написано кой с какво свири, а също и защо звукът е такъв. Относно мнението ти нищо не ме учудва след като си от хора, които си мислят, че най-добрите бм албуми са записвани в мазе с кофти апаратура. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Huei 11.02.2014 09:32:14 отговори + 0 0
Хаген, Нина Хаген?
Ти или си много тъп или си адски много тъп.
Белгарат - ще видя къде има мейл и ще пиша
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hagen 11.02.2014 00:47:48 отговори + 0 0
Какви са тея глупости в клипа на Belgarath, къв бил усилвателя, с каква апаратура свирели, тва реклама на марки ли е, гъзария ли е, що ли ?! Това е яко unblack... най-добрите бм албуми са записани с кофти апаратура. Що-годе добри барабани, вокалът лош към среден, рифове скучновати като цяло. Бас китара не се чува, за сметка на каси, лумкащи като от олдскуул дед метъл група. Посредствено звучене като цяло. През квито и ламБи и дЕфекти да мине такова звучене все тая, по-интересно няма стане.Bulgarian fUnderground изцепки, oh, yeah. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Belgarath 10.02.2014 21:25:07 отговори + 0 0
Huei за да разгледаш профила на бандата ни във фб. не ти трябва регистрация. А там има и посочен мейл чрез, който можеш да се свържеш с нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Huei 10.02.2014 12:12:22 отговори + 0 0
А който няма фейсбук? Абе хора, трябва адекватно отношение с тия неща, имам желание да подкрепя групата, ама без фесбук не става...И на концерта не мога да дойда, щото не съм от София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Belgarath 10.02.2014 12:08:33 отговори + 0 0
Относно албума всеки, който има желание ще може да си го закупи на концерта. А ако няма възможност да посети събитието, но има желание да се сдобие с албума, може да се свърже с групата на фб. страницата ни. Не съм сигурен имам ли право да постна линк: https://www.facebook.com/BandBelgarath но ако нямам модераторите ще го поправят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Huei 10.02.2014 09:20:54 отговори + 0 0
А как може да си закупиме албума, откъде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lelia vili ot selo 10.02.2014 00:41:58 отговори + 0 0
по долу тези шмешници са баси ограничените елеци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Конфуций 9.02.2014 23:58:25 отговори + 0 0
И да не са написали, че клубът е в Слатина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

andro 9.02.2014 23:38:40 отговори + 0 0
1.Бляк ще има.
2.Смоука ще го правят ли?
3.Ще има ли полудневни билети? Поради естеството на събитието, едва ли въпросът за еднодневни билети е актуален.
Успех
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

venom 9.02.2014 22:30:03 отговори + 0 0
Ще се посети Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".