Слушайте целия нов албум на ENTHRALLMENT

9 фев 2014, 14:19 ч. 303 / 9 2
пред./следв.
Чрез плейъра по-долу може да слушате онлайн целият нов албум на ENTHRALLMENT "The Voice of Human Perversity". Както вече ви съобщихме, творбата излиза официално само след няколко дни - на 14 февруари чрез "Rebirth the Metal Productions" за Европа, Северна и Южна Америка и "Grindhead Records" за Австралия, Азия и Нова Зеландия. Групата ни съобщи, че започват работа и по нов видеоклип, който се очаква да бъде готов най-късно до края на април.

 


еnthrallment - the voice of human perversity

още за:

Enthrallment


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Владо/FETUS RAPE 11.02.2014 22:38:46 отговори + 0 0
Браво наще,продължавайте все така да мачкате\m/!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 11.02.2014 10:20:31 отговори + 0 0
одялно !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".