ODD CREW издават новия си албум през май, вижте видеото "The Moment"

21 яну 2022, 13:16 ч. 936 / 4 10
пред./следв.

   В края на миналата година ODD CREW обявиха няколко новини - подписването с немския лейбъл "Drakkar Entertainment, анонсирането на новия си албум и загатването за неговото звучене с първия сингъл "Morning Lights".

   Днес стана ясно, че шестият студиен диск на бандата, озаглавен "Dark Matters” (Part 1)", ще се появи на музикалния пазар на 27 май. Заедно с тази новина музикантите представиха и втори сингъл от предстоящата творба. Чрез плейъра по-долу, можете да гледате онлайн официалното видео към парчето, което се казва "The Moment".

   Главен персонаж във видеото към песента е Насо Русков, който е добре познато лице от българската музикална сцена като част от групите BABYFACE CLAN, IMBECILES & THE POISON UMBRELA и LES ANIMAUX SAUVAGES. Режисьор и главен оператор на клипа отново е Петър "Българевеца" Димов от "DarkWhite Vision", a втори оператор - Никола Копаров.

   Напомняме ви, че предстоящият албум на ODD CREW ще съдържа осем нови парчета, всяко едно от които ще бъде придружено от концептуален видеоклип.

   С обявяването на датата на издаване на "Dark Matters (Part 1)", започва предварителната му продажба на CD и винил. В официалния сайт на групата ексклузивно можете да намерите и бокс-сет, какъвто ODD CREW пускат за първи път.

още за:

Odd Crew


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван Sky 21.01.2022 21:53:58 отговори + 9 2
Много е тъжно как продължаваме да нямаме качествена българска група, която да има шанс да пробие с качества и маркетинг извън тъпите барове в страната.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

White Laces 21.01.2022 20:46:39 отговори + 2 0
Избягаха си от първоначалния стил. Или са се развили, не знам. The lost pages беше много приятно разнообразие, но ми липсва ранният суров Odd Crew! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 21.01.2022 18:44:25 отговори + 6 1
Трябваше да направят нещо, защото нищо оригинално няма в еднообразните ревове и рифове в един стил, който отдавна няма какво да предложи.
От друга страна, новите парчета ми допадат, но са просто копиране на Katatonia.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Doc 21.01.2022 23:41:15 + 5 2
Ха ха, значи не съм само аз. Тъкмо си мислех, че спряха да се опитват да приличат на Lamb of God и почнаха да мъчат кататоничното звучене, ама има и малко бас на Evergray... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Doc 21.01.2022 23:43:34 + 4 0
Evergrey де.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джезве с кокаляк 21.01.2022 16:47:58 отговори + 9 1
Харесвам последните две песни на Odd Crew повече от всичко, което са издали досега. Звучат ми зряло, уверено и някак по-самобитно от преди. Лично мнение, разбира се, не ангажирам никого с него, ясно ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NeVs 21.01.2022 16:37:37 отговори + 12 3
Пак ще го кажа... Откакто станаха франчайз на Тангра загубиха идентичността си и са ми доста неприятни. Очаквайте в следващия клип Върбанов да играе ръгби.
И реципрочно Бонзи да участва в "Моят плейлист"..., като казва кои песни на LAST HOPE са му любими.
Имаше една много подходяща картинказа за тоя Кръг. Кучетта дето се лижат озад взаимно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


политолога 21.01.2022 15:48:49 отговори + 10 7
гига тъпа група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джезве с кокаляк 21.01.2022 16:53:39 + 2 2
Чак пък "гига тъпа"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Социолог 21.01.2022 23:04:39 + 0 4
А ти си гига "умен" - личи от коментара ти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".