ODD CREW обявиха датите за предстоящото си турне, вижте тийзър към сингъла "Wasted Days"

18 апр 2022, 13:18 ч. 817 / 6 4
пред./следв.

   По-късно тази седмица ODD CREW ще издадат още един сингъл от новия си дългосвирещ студиен албум "Dark Matters (Part I)". Песента се казва "Wasted Days", а видеото към нея ще излезе в петък.

   Видеоклипът към парчето е четвъртата поред колаборация на ODD CREW с режисьора Петър "Българевеца" Димов от "DarkWhite Vision". С него групата работи и по създаването на пълнометражния филм към предстоящата творба. Лентата ще бъде излъчена ексклузивно на 29 април от 19:00 ч. в кината на "Cinema City" в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и Стара Загора.

   ODD CREW обявиха и датите за предстоящото си турне, с което ще  промотират "Dark Matters (Part I)", който ще бъде издаден на 27 май чрез "Drakkar Entertainment". По-долу може да видите пълния списък с дати от обиколката у нас. Бандата ще бъде част и от редица летни фестивали, първият от които е "Hills of Rock Sofia Edition" на 3 юли.

   С наближаване на датата на издаване на "Dark Matters (Part I)", върви и предварителната  му продажба в официалния уебсайт на ODD CREW.

още за:

Odd Crew


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Спиди Гонзалез 19.04.2022 14:26:51 отговори + 6 6
Идея към катехизис - освен палец нагоре и надолу, добавете за подобни новини и бутон-реакция "смях" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kim 18.04.2022 13:25:09 отговори + 6 10
Махнете ги тея, дайте дати на Мановар да се потрошим и попеем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Possible 18.04.2022 13:47:56 + 4 2
Ела да гледаш Сабатон на Хилс - същото ще е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kim 19.04.2022 07:42:17 + 1 0
Точно от това се опасявам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".