Шест български изпълнители във второто издание на "Музикален Акселератор"

18 апр 2022, 16:24 ч. 542 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

RockSchool обяви началото на кандидатстването за участие във второто издание на Музикален Акселератор - програма за развитие на талантливи български музиканти.

Чрез конкурс ще бъдат селектирани 6 музикални изпълнители, които безплатно да запишат и продуцират своя авторска песен. Към нея ще бъде заснет студиен видеоклип, който ще бъде свободно достъпен онлайн. Участниците ще преминат през еднодневен обучителен семинар с професионалисти от музикалната индустрия, с цел придобиване на нови знания и умения.

За първото издание на Музикален Акселератор през 2021 кандидатстваха над 80 банди и изпълнители, като за участие бяха избрани само 12. В рамките на програмата те създадоха и промотираха свои авторски песни, които достигнаха до онлайн аудитория от над 50 000 човека. Всички видео клипове можете да видите тук.

RockSchool отправя покана към всички музикални изпълнители и групи, които създават авторска музика да кандидатстват за Музикален Акселератор 2022. Няма възрастови, полови, географски или жанрови ограничения за участие. Важна е единствено тяхната силна мотивация да се развиват професионално и да имат демо на нова песен, с която да работят по време на програмата.

Кандидатстването за Музикален Акселератор 2022 е отворено до 30 Април 2022 в официалния сайт на програмата: https://urbanhouse.bg/bg/mama-project. Избраните участници ще бъдат обявени в началото на месец май, а готовите песни ще бъдат официално представени през месец декември тази година.

Проектът се осъществява с подкрепата на Столична община – Столична програма „Култура".

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".