ODD CREW пуснаха второ видео към песен от предстоящия си албум

14 сеп 2015, 11:14 ч. 766 / 2 6
пред./следв.

   ODD CREW представят видеоклипа към песента "Lay on Me". Това е второто парче с клип от предстоящия им албум "Mark These Words".

   Режисьор е Александра Ненкова, оператор е вече познатия ни от клипа на "Death Trap" Николай Керезов. Различното в клипа са подводните кадри, в които участва дългогодишният приятел на бандата - чехът Tomas Ripl.

   Песента, а и целият албум, са записани в шведското студио "Dugout Productions" с продуцента Daniel Bergstrand (IN FLAMES, MESHUGGAH, BEHEMOTH и много други), миксинг-инжинер на проекта е Jason Suecof, известен с работата си с банди като TRIVIUM, DEVILDRIVER, CHIMAIRA и др.

 

 

още за:

Odd Crew


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Khan но 17.09.2015 09:17:09 отговори + 2 1
Зверска банда, зверски музиканти, но музиката им е много посредствена. Не злобея против тях, кълна се. Адски им се възхищавам и мога да кажа, че в БГ единствено LieVeil могат да се конкурират с ODD CREW , като банда и като музиканти за този стил. Гадното при Крю-тата е ,че парчетата им нямат собствен почерк - все едно слушаш нова версия на lamb of god или нещо такова..... общо взето нищо ново, нищо идейно, нищо оригинално. Гадно, но все пак full respect за тях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мачкам 17.09.2015 10:30:41 + 1 1
Баце, всичко е осем с lieVeil, ама като послушахме нялколко неща - как да ти кажа. Трудно е да се разбере. Иначе гласовите данни на вокала са адски. Ама на 13.06 в Микстейпа, послушахме послушахме и после излезнахме да пушим, че трудно се търпи тоя микс от progressive-thrash-death metal.
Кефя се, че има такива банди в БГ и имат много последователи, както казах - не всички можем да стигнем до висотите на Neil и ония изверга на барабаните.
Пак не ме разбирай погрешно, ама ако тия пичове достигнат някога лейбъл ще си кажа е копеле бех им на концерт. Хейт винаги ще има, важното е да има кой да бута. А не тука да мериме на кой баницата е по-препечена.
Успех им желая и на двете банди!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

казкадиори 15.09.2015 17:10:26 отговори + 2 3
клипът е заснет на марс, защото в света няма достатъчно квалитетно място, което да отрази неповторимите им интерпретации на lamb of god

успех, мчьета, само леко със стиловите залитания, да не слушаме пак нова група след още албум-два
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобчо 15.09.2015 22:07:54 + 5 0
Евала КаЗкадиоре, разцепих се от смях. Добра интерпретация на мнение... хахаха
Албума разкъсва, евала момчета! Чакаме го с нетърпение!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Буби Тарабата 14.09.2015 14:14:25 отговори + 7 6
Повече ме кефеха като свиреха блус, с Васко Кръпката - сега какво са ми се развикали все едно знаят що викат, егати! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мачкам 15.09.2015 15:34:50 + 5 1
Миличък,
Само едно ще ти кажа - стегни се.
Нещата с блуса винаги ще си стоят на едно място, който всеки "блусар" си отделя, но това не означава, че са забравили откъде са тръгнали. Сменили са настроението и желанието си да се движат в посока различна от стил в който се пее колко е зле положението нон стоп. Важното е, че не се занимават с така омразния поп стил под всякаквите му форми. А това, че техниката на пеене, на която ти му казваш "викам" не ти допада. Е 'фърли се в Луизиана, егати!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".