ODD CREW с лятно акустично турне в страната

22 юли 2015, 18:56 ч. 604 / 3 0
пред./следв.

   Както вече знаете, ODD CREW ще бъдат съпорт на концерта на BLACK LABEL SOCIETY тази неделя. Освен това, момчета ще направят поредица от акустични концерти из страната, като най-интерестната дата може би е на плажа на "Каваци", на която ще свирят заедно с Everlast, JEREMY? и Dayo. Ето пълният списък с дати:

23.07 - Велико Търново - "Melon Live Club"
24.07 - Стара Загора - "JAM"
29.07 - София - "Строежа"
30.07 - Бургас - "Бар Без Име"
31.07 - Каваци - клуб "Алкохол" (с Everlast, JEREMY?, Dayo)
01.08 - Пловдив - "Конюшните на Царя"

   След като вече заснеха първото видео към песен от новия им албум, ODD CREW тази нощ започват снимките на още едно, което ще бъде към вече познатата ни песен "Lay On Me". Очаква се видеата от новия им албум да започнат да излизат в края на лятото, а самият албум да види бял свят наесен.

 

още за:

Odd Crew


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".