Официална информация за концерта на Al Di Meola в София през ноември

22 юли 2019, 21:00 ч. 1157 / 8 0
пред./следв.

   От софийския клуб "Joy Station" потвърдиха официално концерта на китарния виртуоз Al Di Meola у нас на 14 ноември.

   Началният час на събитието е 20:00, шоуто ще бъде част от турнето "Across the Universe" - специален трибют към легендарните THE BEATLES. Заедно с маестрото идват Kemuel Roig - пиано, Fausto Beccalossi - акордеон и Sergio Martinez - перкусии.

   Билетите са с цена 45, 50 и 60 лв. и се разпространяват в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

  [Редакция към 15:00 ч. на 23.07.2019] На следващия ден получихме и следното официално съобщение от организаторите:

Американският китарен виртуоз и любимец на Българската публика Al Di Meola се завръща в София с ексклузивен концерт за клуб Joy Station. Концертът ще се проведе на 14-ти ноември, 2019г. с начален час 20:00 ч.

Музикалната легенда ще свири сборен репертоар от последния си албум OPUS, както и селекция от пиеси от дългата си кариера, включително негови нови аранжименти на песни на Beatles, Astor Piazzola, и много други. Започвайки от ранна възраст в бенда на Chick Corea - Return to Forever, дискографията на Di Meola включва записи и концерти с почти всички знаменити музиканти по света. Блестящият албум Friday Night in San Francisco който събира уникалното китарно трио на Di Meola, John McLaughlin и вече покойния Paco De Lucia дава началото на цяло едно течение в света на инструменталната музика.

Неподражаемото усещане на Al Di Meola към комплексните ритмики, комбинирани с лирични мелодии и богати хармонии са в сърцето на неговия музикален почерк, и през дългата му кариера от повече от четиrи десителетия му носят неизброимо число признания и милионни продажби по целият свят.

Заедно на сцената с него ще се качат признатия кубинския пианист и виртуоз Kemuel Roig, бележития Fausto Beccalossi на акордеон, и Sergio Martinez на перкусии.

Не пропускайте да видите Al Di Meola на живо на 14-ти ноември, 2019г., с ексклузивен концерт в клуб Joy Station.

Коцертът е изцяло организиран и промотиран от екипа на клуб Joy Station.

Цени на билетите:
VIP – Зона пред сцената – 60 лв. на предварителна продажба; в дена на концерта – 70 лв.
Regular – останалите зони – ограничено количество промо билети на цена – 45 лв.; предварителна продажба 50 лв.; в деня на концерта – 60 лв.

Всички места за концерта са седящи.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Ивентим: [поръчай от тук]

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".