Официална информация за концертите на Joe Lynn Turner (+ АХАТ) у нас през юли

1 юни 2019, 16:52 ч. 4741 / 8 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След много успешното турне на Ахат през 2017 г., в първата седмица на месец юли, от втори до шести, групата ще направи още няколко концерта.

За да са справедливи спрямо феновете из страната, Ахат отново канят на тяхната сцената своя приятел и колега Joe Lynn Turner.

На 4.07 към тях ще се присъединят и БТР. Концертите на Ахат се провеждат и с благородна цел. Финансирани от "Интер Бизнес" 91, солидна сума от приходите на турнето ще бъдат дарени на Сдружение "Дара Хелп". Средствата ще бъдат използвани за процедури свързани с превенция загубата на коса при социално слаби, онко болни жени след химиотерапия.

Ако сме благородни и правим добрини, светът ни ще оцелее по-дълго...

Датите и градовете:
2.07 - Шумен - Арена Шумен
4.07 - Панагюрище - Асарел Арена с БТР
5.07 - Гоце Делчев - Неврокоп Арена

Билети на всяка каса на Easypay, а онлайн на EpayGO.

Продажбата на билети започва на 5.06. Концертите са със съдействието на общините в градовете. Има и бирен партньор, а в мърчандайза ще има тениски на групите.

 

Joe Lynn Turner live



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 30.06.2019 16:40:28 отговори + 0 0
Концертът в Шумен е отменен според сайта на Арена Шумен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 3.06.2019 13:32:36 отговори + 8 2
Джо Лин Търнър е велик изпълнител и се надявам въпросните концерти наистина да се състоят, но малко ме съмнява предвид все по-изчезващата рок/метъл фенска маса, особено в такива градчета....за Ахат - силно казано успешно турне, дори зала 1 на НДК не успяха да напълнят за юбилея на ''Походът''... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".