Официална информация за концертите на PUR.PENDICULAR с Ian Paice в България

2 май 2019, 07:30 ч. 2196 / 6 4
пред./следв.

   Както ви съобщихме, PUR.PENDICULAR - трибют формацията на DEEP PURPLE - ще изнесе два концерта у нас, на които ще участва барабанистът на британските легенди Ian Paice.

   Те са на 4 и 5 юни, като на втората дата групата ще свири не в Пазарджик, а в Русе. Ето и официалното съобщение на организаторите:

Звездна Арена представя световноизвестният барабанист Иън Пейс от легендите Дийп Пърпъл.

На 4-ти и 5-ти Юни легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата идва в България с проекта си Пърпендикюлър, за да изпълни хитовете на Deep Purple, които актуалният състав на бенда не изпълнява от десетилетия на живо!

Концертите ще преминат ретроспективно като феновете ще могат да чуят песни предимно от албумите In Rock, Burn, Stormbringer, Come Taste the Band и други, преминавайки през различни моменти от творчеството на групата.

Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок-барабанисти от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Пейс ще демонстрира класата си и уникалният си абсолютно неподражаем"суинг-рок" стил.

Артистът е заслужил признанието на поколения световноизвестни рок-музиканти, които го посочват за вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката!

Концертите ще се проведат в Общинска Спортна Зала / ДЗУ/ в град Стара Загора на 4-ти Юни (вторник) и на 5-ти Юни (сряда) в Канев Център, град Русе от 20 часа!

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 02.05.2019 във всички каси на EasyPay и техните партньори, онлайн на Epay-Go, а за град Русе и в билетен център Русенски Университет.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Читател 29.05.2019 08:58:19 отговори + 0 0
И двата концерта са преместени в шестък, т.е. - отменени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Осведомен 2.05.2019 08:34:02 отговори + 5 1
Purpendicular не е групата на Йън Пейс. Това просто е трибют група на Дийп Пърпъл, в която Пейс временно гостува. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

По осведомен 2.05.2019 09:29:11 + 4 2
Явно е въпрос на комуникация, а Пейс с тази група има стотици участия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Най-осведомен 7.05.2019 22:55:38 + 1 0
Той може да има стотици участия с тези момци, но групата на Пейси е само една, а именно ДП. Това просто е група, с която той от време на време се кефи, а феновете още повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".