PUR.PENDICULAR - професионален трибют на DEEP PURPLE в София на 13 май

30 мар 2016, 10:46 ч. 1115 / 1 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 13-ти май, най-добрата трибют банда на рок легендите Deep Purple – Pur.pendicular, ще изнесе първия си концерт в Sofia Live Club. Шоуто е част от предстоящото турне на групата, което включва държави като Германия, Полша, Швейцария, Франция, Дания, Холандия, Словакия, Русия Финландия, Австрия, Белгия и много други!

Рокаджиите не само ще изпълнят най-доброто от творчеството на легендите, но ще представят и няколко парчета от дебютния си албум, озаглавен 'tHis is the tHing', в който участие взимат самите Ian Paice & Roger Glover от Deep Purple, както и много други гости.

Музикантите от Pur.pendicular винаги са били в директен контакт с членовете на Deep Purple, не само при подготовката на кавърите, но са били на турне както с тях, така и с Joe Lynn Turner.

Това е единствената банда подкрепена от членовете на оригиналната група и посочена от тях за „Най-добрата Deep Purple трибют група“ в света. Това признание получават също и от Joe Lynn Turner, както и от таблоидите в Германия, Русия, Испания, Холандия, Полша, България, Индия и много други.
Почитателите на рок музиката ще имат възможността да станат част от истински хард-рок спектакъл, който ще нагорещи сцената в Sofia Live Club с не остаряващи парчета като Smoke on the water, Black night, Hush и много други.

Pur.pendicular са в състав: ирландецът Robby Thomas Walsh (вокал), италианецът Ernesto Ghezzi (кийборд), австрийците Bernhard Wels (барабани) и Simon Radner (бас) и германецът Frank Panê (китари).

Билети за събитието на цена от 15 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: Sofia Live Club, Пикадили, Германос, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Офис 1. Цената на място ще е 20 лева.

 

още за:

Pur.pendicular


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Горан 31.03.2016 13:50:40 отговори + 0 0
Всъщност не звучат лошо! И това го казвам, при положение, че съм луд фен на Дийп Пърпъл! Е, не са Пърпъл и няма как да бъдат, но им докарват звука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 30.03.2016 23:56:59 отговори + 0 0
Не ни стигат нашите тукашни трибютни безидейници, че ни водят и от чужбина. Да се гордееш, че си бледо копие на нещо си там... Ще вземат хляба на местните безлични копирачи, недейте така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гласовете Вичувам 30.03.2016 20:41:25 отговори + 2 0
Айде, Перник, не ви чуваааааааааам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ооох 30.03.2016 12:35:10 отговори + 4 0
Тук нема как без смоука Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол 30.03.2016 12:30:45 отговори + 1 0
Този номер с албума и участието на еди кой си е от предния път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".