Официална информация за "On!Fest" с THERAPY? и NAPALM DEATH

18 авг 2011, 14:18 ч. 441 / 9 20
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   NAPALM DEATH и THERAPY? в първата вечер на "ON! Fest"

   "Live Music" ще срещне публиката и с българските групи BASTARDOLOMEY и СВЕТЛЬО & THE LEGENDS

   Само 9 дена остават до края продажбата на билети за фестивала на промоционална цена от 20 лева [поръчай онлайн]!!!

   С гръмотевичен звук ще започне вечерната програма на "ON! Fest" на 16 септември.

   Концертът, озаглавен "Live Music" и организиран в помощта на "Строежа", ще срещне българската публика с четири банди, представящи различни стилове в китарната рок музика, които ще разтресат главната сцена в Зала 5 на първия по рода си младежки фестивал у нас.

   Събитието ще започне веднага след официалното откриване на първото издание на "ON! Fest" в 21.00 с родната метъл гордост BASTARDOLOMEY. Сравнително новият, но вече любим на феновете на екстремната музика у нас проект включва музикантите Димитър Василев – Нуфри (PANICAN WHYASKER, PYROMANIA)- вокали и ритъм китара, Кирил Петрушев–Бъсти (EBANIZM) - китара, Вили (EBANIZM, MORTAL REMAINS) – бас китара и Милен Иванчев (PYROMANIA, ERIDAN) – барабани. Метъл шайката издаде дебютния си албум "Plastic Pig Society" едва миналата година, но от тогава са участвали на редица престижни фестивали у нас и са делили сцена с ANTHRAX, MEGADETH, SLAYER и METALLICА на Sonisphere България, NEW MODEL ARMY, SENSER, W.A.S.P. и др.

   Веднага след тях на сцената на "ON! Fest" ще излезе една от най-бързите и тежки групи за всички времена – NAPALM DEATH. Грайндкор машините трябваше да свирят през есента в Плевен, но след отпадането на концерта им там, те с удоволствие приеха да запазят свободната дата от турнето за четвъртата си среща с българска публика в София, на ON! Fest! Последно групата беше у нас дни преди излизането на четиринадесетия си "Time Waits for No Slave" (2009). 2 години по-късно петнайсетият е на път, след като NAPALM DEATH прекараха в студио по-голямата част от тази пролет. Тавата се очаква през октомври, но у нас със сигурност ще надникнем зад завесата, най-малкото с първия сингъл от нея - "Legacy Was Yesterday".

   Вторият чуждестранен хедлайнер на Live Music е друга култова рок банда, която българските фенове не са срещали на живо отдавна. Повече от десетилетие е минало от първото гостуване на алтернативната метъл банда THERAPY? у нас, когато подгряваща банда на ирландците са Pyromania. Над 20 години след създаването на THERAPY? световният комерсиален успех е зад групата, за разлика от постоянното развитие и непрестанното движение напред. Пoследният им проект Crooked Timber (2009) спечели възторжени критики от фенове и журналисти и отбеляза завръщането на Therapy? към това, което могат най-добре: „първичен алтърнатив метъл, със завъртени мелодии, мракобесно тежки китарни рифове, специфичен маниер на пеене на Andy Cairns, могъща ритъм секция, изградена от кънтящи барабани и мачкащ бас - раздвижено, интересно и в крак... или по-скоро напук на времето” ("Metal Katehizis").

   През октомври 2011 пък се очаква новият им албум A Brief Crack Of Light, за който бандата се готви и записва вече повече от година и със сигурност ще си заслужава да сме сред първите, които ще чуят на живо песни от него!

   След THERAPY? на основната сцена на ON! Fest едва втория си концерт в София в последната година ще направят СВЕТЛЬО & THE LEGENDS. 4 месеца след представянето на последния им албум "Iban" Светльо Витков и компания за пореден път ще затвърдят статуса си на достойни наследници на култовите ХИПОДИЛ, с все по-широка фенска база.

   СВЕТЛЬО & THE LEGENDS залагат на ударен сет - атрактивна смесица от парчета на ХИПОДИЛ и Легендите, плюс кавър-версии на песни на MOTORHEAD и Джони Кеш, което предразполага за една веселяшка и приятелска атмосфера. Сред парчетата, които обикновено намират място в списъка, освен тези от новия албум, влизат още "Бате Гойко", "PVC", "Грозна си като салата", "L.A. но моме", "Овци", "Нова градска", "Брус Лий", "Фани", "Облаци", "Асамблея на мира", "Ой ти, Черно море" и много други.

   Live Music-вечерта на ON! Fest ще продължи до ранни зори, а програмата тепърва ще бъде запълвана!
THERAPY?


Коментари   (20)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


manol90 13.09.2011 09:01:41 отговори + 0 0
Бойкот на тоз фест- прецакаха феста в Плевен(тряваше да участват мног екстремни родни банди и Нейпълм)Чифутите хитри- пуснаха 20 кионтови билети само на промо-за парлама- пропускаме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodomizer 20.08.2011 01:14:06 отговори + 0 0
свинщината е на лице, кво да ви кажа
тия, обаче, които ги е яд за нейпълм, отиват, тия, на които им е все тая- не отиват. Не е сложно, преценете си сами и спреде да леете сяква акне омраза
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.08.2011 16:28:35 отговори + 0 0
Много долно това.
Светльо енд дъ леджентс WTF. По-голяма боза от това рядко съм чувал.И като се има в предвид,че част от организаторите са дребни,алчни евреи мога със сигурност да им кажа "Да *******"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.08.2011 12:55:58 отговори + 0 0
хгладх - 2011-08-18 21:34:36
Аз искам да попитам автора на прес рилийза във връзка с израза "китарната рок музика" какво би означавало "некитарна рок музика"?

U2

У2 имат китара (макар и доста гадна), а по-общо с рока от тях има дедо Уйко с гъдулката.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 19.08.2011 10:26:16 отговори + 0 0
Моля да ме извините, сгреших.
Сега виждам, че статията ви е цитат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


}:-( 19.08.2011 08:55:58 отговори + 0 0
За статията: Правите мечешка услуга на българските участници, с тия изсмукани от пръстите суперлативи. Повече от ясно е, че ако има публика, тя ще бъде там заради Napalm Death и Therapy?
Не казвам, че групата на Нуфри са зле, обаче статията сте обявили с информационен характер и се придържайте към такъв. В крайна сметка на никой не му пука какви лигавщини са измислили Скакалеца и сегашната му група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.08.2011 08:10:18 отговори + 0 0
хгладх - 2011-08-18 21:34:36
Аз искам да попитам автора на прес рилийза във връзка с израза "китарната рок музика" какво би означавало "некитарна рок музика"?

U2
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eat my fukk 18.08.2011 23:19:53 отговори + 0 0
"2 анонимни пияници - 2011-08-18 15:21:36
Искаме си феста в Плееен !!!! "

хаха...всички го искаме,ама ониа са осрааааааа зверски
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хгладх 18.08.2011 21:34:36 отговори + 0 0
Аз искам да попитам автора на прес рилийза във връзка с израза "китарната рок музика" какво би означавало "некитарна рок музика"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.08.2011 21:30:30 отговори + 0 0
20 лева 2 супер групи и стабилен сьпорт !!! Недоволните може да мерят 3 педии от брадичката и да се оплакват на микрофона ми _!_ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


volf 18.08.2011 19:44:45 отговори + 0 0
@wolf
Ще чакаме разписанието. Обявени са в хедлайнерска позиция - би трябвало да са си с нормален сет.
Интересно как човек, слушащ Therapy?, Napalm Death, Bastardolomey, а защо не и Светльо & The Legends, може чак пък да се нарече "музикална курва"?
Нищо особено не си ми причинил, няма как да стане. Не исках да ти развалям удоволствието да коментираш концерт, който си търсиш причина да не посетиш - само малко разреждам "тру" мненията, нищо повече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 18.08.2011 19:26:21 отговори + 0 0
Ок, ако наистина както се намеква от разписанието Напалм свирят пълен сет, от раз си оттеглям възражението (това за съдържанието на "съобщението" обаче остава), даже сигурно бих се врътнал да ги гледам.
@volf - извинявам се че съм ти причинил такива душевни терзания, та чак не си могъл да се изкефиш на новината. Не знаех, че имам супер-силата да карам хорските дупета да болят толкова много само 2-3 набързо написани реда. А ти, ако си музикална к..., ъъъ, съжалявам, ако си "с отворено съзнание за всякаква музика", някои хора сме достатъчно уверени в музикалния си вкус за да знаем какво ни кефи и какво не, и да не можем да се "къртим цяла вечер" на групи с препинателни знаци в името.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

volf 18.08.2011 18:22:52 отговори + 0 0
@wolf
То по всичко личи, че връх на удоволствието за теб ще си остане шансът да си упражняваш правото на мнение в коментарите. Самите концерти едва ли ти доставят повече удоволствие... Нали?
Винаги ми е било чудно как някой "тръгва" на фестивал с идеята да търси проблеми и да бълва анализи от нивото на игри-стратегии тип "Не се сърди, човече". Тъпото е, че 5 писача като теб оставят в интернет пространството усещането за негативни емоции. Остави, който се радва на новината, да си се изкефи. Какво ме интересува кой е трети, пети, отиваш да се къртиш цяла вечер и това..., ама ти си знаеш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

*** 18.08.2011 16:51:08 отговори + 0 0
Абе не ви ли омръзна на някои хора вечно да недоволствате бе?! Аман! Вместо да се радвате, че ще гледате все пак Нейпълм, и то за символична сума, веднага се намери повод за оплакване. Били втори. Ама ако бяха трети, щеше да е проблем, че ще ги гледате до 1:30-2 през нощта и няма да има с какво да се приберете. И по тая логика сигурно голямата чест се пада за Светльо като топ хедлайнер на събитието... http://bg.onfest.bg/schedule - ето я програмата за неосведомените. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 18.08.2011 16:20:03 отговори + 0 0
"2 анонимни пияници - 2011-08-18 15:21:36
Искаме си феста в Плееен !!!!"
+1
Сред всички малоумни и пълни с правописни грешки "съобщения" които МК "получава", това успява да изпъкне с неграмотността си.
А това НД да свирят едва втори, си е направо върхът на малоумието. На организаторите мога да предложа само един среден пръст и да си прехвърля 20те лева към бюджета за някой друг концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.08.2011 16:18:20 отговори + 0 0
Нещо не ме ''дърпа'' да отида, мисля да пропусна! Приятно изкарване на всичкиm/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.08.2011 16:17:06 отговори + 0 0
Какво общо има този фест с онзи в Плевен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

2 анонимни пияници 18.08.2011 15:21:36 отговори + 0 0
Искаме си феста в Плееен !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.08.2011 14:53:22 отговори + 0 0
буахахаха, може ли да мине без Нуфри, Муфри и пр.? Не, разбира се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.08.2011 14:32:37 отговори + 0 0
"промоционални' се оказаха,биуетчетат, ъ?
ха!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".