Официална промоция на новия клип на DEMENZIA на 7 юни

30 май 2009, 07:47 ч. 222 / 7 5
пред./следв.
На 7 юни DEMENZIA ще представи новото си видео за пръв път на живо на сцената на клуб "The Box" в София. Клипът е към парчето "Faces", което е сравнително ново, въпреки че групата от известно време го изпълнява на своите концерти. Режисьор на видеото е Боян Карамфилов, като първият шанс да видите готовия продукт ще бъде именно на този концерт.
   Последният вариант на песента вече може да се чуе на MySpace-страницата на групата. Освен "Faces", DEMENZIA ще представят още 3 нови свои парчета, които ще влязат в евентуален втори албум, а се предвиждат и други изненади за феновете, които посетят събитието идния месец.
   Освен DEMENZIA, на сцената на "The Box" ще се качат още две утвърдени български банди - софиянците от NEW DISEASE и хасковлиите от ANGERPOINT. За ANGERPOINT това ще е последен концерт за доста време, тъй като групата вече се е концентрирала върху записите по бъдещия си нов албум.
   Освен на 7 юни, можете да гледате DEMENZIA и на "Bloodfest II", който ще се състои на 3 юни с хедлайнър SEPTICFLESH. Там групата ще разчита на кратък, но стабилен сет, съдържащ само неиздаван досега материал.

още за:

Demenzia


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 3.06.2009 12:32:01 отговори + 0 0
чух парчето в спейса и определно кефи ухото! ,,/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Obeleff 2.06.2009 10:05:59 отговори + 0 0
Е,New Disease са много здрава банда.Определено няма да съжалявате! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.06.2009 00:39:39 отговори + 0 0
ню дизийс не сам ги гледал, но ще ми е интересно да ги видя... за другите две банди сам сигурен, че са яки!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

момчо 31.05.2009 23:16:43 отговори + 0 0
браво, момчета!поздрави от Day of Execution(ex Reichsradio) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grd 30.05.2009 15:51:22 отговори + 0 0
Еха там сме. и трите банди забиват много яко на живо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".