Официално е - OMNIUM GATHERUM гостуват в София на 7 октомври

24 юни 2019, 11:48 ч. 1345 / 5 8
пред./следв.

   Преди няколко дни ви съобщихме за концерт на OMNIUM GATHERUM, HAMFERD и HEIDRA в София на 7 октомври. Ето и официалното потвърждение от организаторите:

BGTSC представя: Концерта на OMNIUM GATHERUM, който ще се състои тази година на 7 октомври от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от турнето „The Burning Cold Continues…”, представящо най-доброто от групата!
Преди финладците на сцената ще видим фариорската дуум метъл гордост HAMFERD и епичните пауър-блек-фолк метъли от Дания Heidra.

Не пропускайте едни от най-интересните и очаквани ъндърграунд банди у нас!

Билетите са в продажба онлайн [поръчай от тук] и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Билетите са вече в продажба, а до 28 юни ще са на цена от 35 лева. От 29-ти юни и до деня на концерта цената ще е 40 лева. В случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hate me 24.06.2019 14:34:16 отговори + 10 2
Пфффффффффф 3 концерта през октомври!!! Ще се мре!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НОМ 24.06.2019 13:43:06 отговори + 16 2
Ехо, BGTSC - разорихте ни тази година! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 24.06.2019 11:55:50 отговори + 10 4
ФарИорската?! Сериозно ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сериозно 24.06.2019 14:04:52 + 4 13
Фарьорски или Фариорски о-ви е въпрос на интерпретация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 24.06.2019 23:27:06 + 7 1
Правилно е Фарьорски или Ферьорски.
Според българската граматика след съгласна се слага "ь" за омекотяване на следваща гласна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стига бе 25.06.2019 05:26:03 + 4 2
Държавите си имат определени начини как се пишат на български и точка. Какво ще стане, ако всеки започне да интерпретира или да ползва варианти?!?!?!???
"Правилно е Румъния или Романия".......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 26.06.2019 21:05:16 + 0 1
Правилното е, всяко име на чужд град, държава, регион и т.н да се изписват ФОНЕТИЧНО ИДЕНТИЧНО на езика, от който произхождат, а не от някакви си правила за изписване на еди-какъв си език! Пример : на български, поради неизвестни причини, се пише и изговаря Йерусалим. На иврит обаче, градът се нарича и пише Ерушалайм. И защо да попитам, на български е Йерусалим, така от любопитство да попитам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 27.06.2019 14:28:55 + 3 0
Не е така, Фейо. Има държави и градове, които на всеки език се изговарят различно, даже не може да ги познаеш. Това се е наложило в езика и така се използва. Ние казваме Германия, пък немците си се наричат Дойчланд, чехите им казват Немечко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".