Супергрупата THE ARISTOCRATS с първи концерт в София на 9 декември

24 юни 2019, 09:07 ч. 1994 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Една от най-оригиналните съвременни банди, която трудно подлежи на жанрово определение – The Aristocrats, предстои за пръв път да дойде у нас. Изявата им на 9 декември в клуб City Stage се организира от Loud Concerts. Концертът ще се превърне в безспорен празник за феновете на триото, които със сигурност са наясно, че живите им изпълнения са истинска експлозия от музика и емоции.

Турнето на The Aristocrats (китаристът Guthrie Govan, басистът Bryan Beller и барабанистът Marco Minnemann) е по повод издаването на четвъртата продукция на бандата, озаглавена You Know What...? и включваща осем композиции. Бандата го определя като най-амбициозното им и изследователско творение.

Билетите за изявата на The Aristocrats влизат в продажба от днес, 24 юни, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис.. Цената е 45 лв.на билет, а в деня на концерта ще бъде 55 лева.
Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

През последните осем години The Aristocrats издават успешни албуми, пътуват по турнета по цял свят и се утвърждават като една от най-оригиналните, жанрово неопределими и неограничени рок-фюжън банди на планетата. Всеки, който е имал щастието да гледа на живо тяхното музикално високо волтажно превъплъщение, което включва рок, джаз, метъл, поп и дори и традиционно кънтри, е наясно с енергията на бандата. Импровизациите им позволяват във всеки един момент буквално всичко да е възможно да се случи на сцената, включително и лек флирт с публиката.

Но нека отдадем заслуженото на всеки един от тази супергрупа:

* Guthrie Govan безспорно е сред най-горещите китаристи на съвремието ни, чийто солов албум през 2006 Erotic Cakes бе припознат като неизбежна класика. Опитът му по поп турнета му осигуряват голямо търсене, а през април 2015 година се появява на корицата на списание Guitar World.

* Bryan Beller е работил с имена от ранга на Steve Vai, Joe Satriani, Mike Keneally (Frank Zappa), както и с метъл бандата Dethklok. Соловите му творби включват 3 албума, 2 DVDта, а през 2012 година се появява на корицата на октомврийския брой на списание Bass Player Magazine.

* Marco Minnemann се счита от феновете за един от най-талантливите и иновативни барабанисти в света. Освен че има честта да се появява на кориците на най-престижните издания за барабанисти, вкл.и Modern Drummer, той се радва и на колаборации с Adrian Belew, UKZ, Steven Wilson, Joe Satriani, Necrophagist, Steve Hackett. По-малко известно е, че той е мулти-инструменталист и продуктивен композитор с над 20 солови албума и DVD-та зад гърба си.

Концертът на The Aristocrats в София на 9 декември в клуб City Stage е с начало 20 часа! Не го пропускайте!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".