Официално е - THERION в София на 10 март 2018 г.

18 авг 2017, 11:17 ч. 2009 / 5 9
пред./следв.

   Преди три дни първи ви съобщихме, че шведските симфометъл величия THERION ще гостуват в София на 10 март 2018 г. Сега идва и официално потвърждение от организатора "BGTSC":

BGTSC с удоволствие Ви представя: THERION! Концертът ще се състои на 10 март 2018 година в столичния клуб Mixtape 5 от 19:00 часа. Събитието е част от мащабно европейско турне по представяне на предстоящия нов албум на групата „Beloved Antichrist“. Приди това на същата сцена ще видим и симфоничните руски метали IMPERIAL AGE и германските NULL POSITIV.

Когато 15-годишното дете чудо основава дет метъл групата THERION през 1987, надали подозира, че точно 30 години по-късно ще добави финалните щрихи към един проект, който ще влезе в историята като издаването на най-амбициозната метъл симфония.
Във време, в което „метъл оперите“ не са необичайно нещо, този термин ще придобие завинаги напълно ново значение на 26 нуари 2018, когато ще се вдигне завесата над творбата, на която Джонсън (Christofer Johnsson) е посветил целия си живот до момента. „Beloved Antichrist“ ("Възлюбеният антихрист") е заглавието на грандиозното му творение, състоящо се от 3 дългосвирещи CD-та и е не просто концептуален албум, а цяла рок опера с много действия, разкриваща една вълнуваща история, частично базирана и вдъхновена "Кратка история на антихриста" ("A Short Tale Of The Antichrist") на Владимир Соловов.
С невероятните 29 различни роли и герои, изискващи уникални гласове, THERION наемат не само голям хор, но и 29 вокалисти, които да вдъхнат живот на епичната история. С дългогодишни сътрудници като Томас Викстром (Thomas Vikström), Лори Луис (Lori Lewis) и Чиара Малвестити (Chiara Malvestiti), феновете ще усетят типичното настроение на THERION, но също така ще могат да се гмурнат в магически водовъртеж от много нови, както и познати гласове.
Разделена на няколко действия операта достига обща продължителност от 3 часа и половина, а в момента THERION работят усилено върху възможността да представят цялата продукция на сцена. За момента това монументално начинание все още къкри в шведските производствени зали, а по време на настоящото общоевропейско турне ще изпълни някои от новите си шедьоври на живо в класически концерт.

Не пропускайте този нов етап в историята на симфоничния метъл и станете свидетели на това драматично представяне на апокалипсиса и на всички тези смели, зловещи и завладяващи герои, които се насочват към края на всичко. През 2014 година британското списание Iron Fist написа, че "Светът на метала нямаше да бъде същият без THERION". Днес вече едно нещо е сигурно: След издаването на "Beloved Antichrist" той отново ще се промени завинаги.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Евентим [поръчай онлайн], а някои от местата на които можете да ги намерите са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
Първите 40 билета са на цена от 40 лева, а след това по 45 лева. В случай на останали, в деня на шоуто и на място в клуба входа ще е 50 лв.
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Не пропускайте една от най-обичаните симфонични метъл банди у нас! Предстои обявяването на допълнителна информация!
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


наистина 20.08.2017 13:44:05 отговори + 3 6
Купувайте билети, за да го преместят. От нас зависи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 20.08.2017 12:04:56 отговори + 8 1
Рок опера в Микстейп? Това е някаква подигравка, там е малко, тясно и каквото се сетиш още. Билети ще купя, но догодина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 19.08.2017 23:49:32 отговори + 0 6
Купих днес и цената още е промоционалната. Все още не са продадени 40 билета????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 19.08.2017 10:34:40 отговори + 3 6
Това ще бъде велико! Надявам се и продукцията да е по-голяма и ако го преместят в по-голяма зала ще е супер.
В Каварна миналата година бяха страхотни!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 18.08.2017 13:28:19 отговори + 6 13
и у миксо е ОК Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


qwerty 18.08.2017 12:58:08 отговори + 15 18
Кой ги дава тези минуси за щяло и нещяло за такова велико събитие и за такава велика група. Имайте малко уважение към тези които са дали и правят нещо за душата на други хора и не изпитвайте елементарна злоба и омраза.
Та и моят призив е купувайте билети, та да го преместят в Универсиада.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 18.08.2017 12:15:35 отговори + 12 17
Никой, този път сме на едно мнение! Повече от сигурно е, че ще се изкупи, но колкото по-рано стане толкова по-голям е шанса да се премести! За това купувайте бързо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 18.08.2017 12:44:08 + 5 10
А кога не сме били? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 18.08.2017 11:40:02 отговори + 15 17
Купувайте билети та да го преместят в Универсиада! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".