Официално е - VADER с юбилеен концерт за 40-годишнината си на 23 юни в София

2 фев 2024, 16:33 ч. 1423 / 13 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Юбилейният концерт на VADER ще е на 23 юни

Турнето по случай 40-годишнината на VADER ще премине и през България!

BGTSC представя: Юбилейният концерт на VADER! Дет метъл ветераните тръгват на обширно Европейско турне озаглавено „40 Years Of The Apocalypse”, а за радост на всички то ще премине и през България на 23 юни. Събитието в чест на 40-годишнина на легендите VADER ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5“ от 19:00 часа. Преди това на сцената ще видим добре познатите на феновете у нас BIO-CANCER и френските дет метъли WARSIDЕ.

Отбележете си в календарите 23 юни! 40 години VADER!

Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg. В случай на налични места в деня ще се продават и на входа на клуба. Промо-билети ще се продават до 5 февруари, включително, на цена от 35 лева. След това цената ще е 40 лева, а в деня 45.

Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
До 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лици.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

vader live

още за:

VaderBgtsc


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stinkfist 2.02.2024 18:05:20 отговори + 8 2
Там сме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".