Вижте лайв видеото на БАЛКАНДЖИ "Седнало е Джоре"

2 фев 2024, 10:21 ч. 698 / 22 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

По-малко от месец до концерта на БАЛКАНДЖИ

На 1ви март от 20.30 часа в столичния клуб Mixtape 5 ще се проведе традиционния концерт на БАЛКАНДЖИ, с който групата посреща "баба Марта".

Мартеници, фолклорни ритми, китарни рифове и народно веселие винаги съпътстват това събитие.

По случай наближаващото събитие групата пуска концертен запис на "Седнало е Джоре" от концерта на 17 ноември 2023 с главен герой Публиката(!). На този запис всеки взел участие в напевите може отчетливо да чуе своя глас. Ако и вие сте сред тази прекрасна публика, отидете на страницата на групата или в събитието във фейсбук и напишете под поста на парчето думите, които изричате. Ако нямате Фейсбук, направете го под видеото в Youtube тук:




Като благодарност за активното Ви участие на 1ви март ще получите специален комплимент от групата!

Не пропускайте специалния концерт на Балканджи! 1 март, клуб Mixtape 5!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай онлайн] и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В момента билетите са на символичната цена от 25 лева. В случай, че останат места в клуба в деня на събитието и на място входът ще струва 30 лева.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

BGTSC са член на сдружението на организаторите на концерти „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

балканджи

още за:

Балканджи


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 4.02.2024 07:54:38 отговори + 0 0
Клавириста или клавиристът? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VVV 3.02.2024 23:15:07 отговори + 1 1
Клавириста е смукнал мало виски, малко кока кола Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 2.02.2024 12:20:32 отговори + 5 2
Последно през есента беше супер концерта, на миналия първо-мартенски също...Така, че и на този 1 март сме там. Наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kim 2.02.2024 12:14:33 отговори + 2 5
Липсва само мърдж, опинци, потури, калпаци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".