Официално: M.O.D. в София на 19 декември

29 юли 2019, 10:50 ч. 1612 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BGTSC представя концерта на M.O.D. (Method of Destruction), който ще се проведе на 19.12.2019 от 19:00 ч. в столичния клуб „Mixtape 5“. Събитието е част от турне по повод на което легендарният лидер на Stormtroopers of Death и Method of Destruction Billy Milano сподели: „Последното ни идване в Европа беше отдавна! Стягам си дебелия задник, за да мога да дам най-доброто на феновете. Ще празнуваме двойна 30 годишнина на S.O.D. и M.O.D. ...не мога да чакам!“

Billy Milano и неговите разрушители ще навлязат в личното ви пространство без извинения. И няма да ви се иска да си тръгват!

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежата на Евентим [поръчай от тук], а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, дюкян Меломан, Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
Билетите за това шоу ще са на промо цена от 30 лева до 4 юли, включително. От 5-ти юли ще са на редовна цена от 35 лева, а в случай на останали в деня на събитието и на място в клуба, цената на входа ще е 45 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на допълнителна информация!
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Събитието е 18+

 

още за:

M.o.d.Bgtsc


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Владе 31.07.2019 13:55:28 отговори + 0 1
SOD, MOD and DRI :-))) ще е яко.
В началото на 90-те половината германци по морето бяха с потници на SOD.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 30.07.2019 14:46:22 отговори + 0 1
Йеа! Там сме! https://www.youtube.com/watch?v=pX-gQE5aXDc Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".