Фоторепортаж от концерта на M.O.D. в София на 19 декември

22 дек 2019, 14:11 ч. 1139 / 9 6
пред./следв.

   Кой не знае Billy Milano, кой не е чувал за него?

   Кой не знае S.O.D./M.O.D., кой не е чувал за тях?

   Тези въпроси щяха да са по-актуални преди 15-20 години, а сега със сигурност има по-млади фенове, за които тези имена са най-малкото смътно познати. А не бива.

   Все пак, S.O.D. и Billy Milano държат рекорда за най-кратката метъл "балада" - траещата само шест секунди "The Ballad of Jimi Hendrix". Ние няма да забравим продължилия с дни спор в бившия ни форум дали текстът на песента гласи He's dead или You're dead. За което накрая бе цитиран самият Billy.

   Но на 19 декември, по покана на "BGTSC" и за първи път в България, той ни посети не с "Щурмоваците", а с "Метода на унищожение" - M.O.D. или METHOD OF DESTRUCTION. От българска страна съпорт оказаха SAVAGE RAVAGE и URBAN GREY. В галериите ни ще намерите няколко десетки чудесни снимки от концерта, провел се в клуб "Mixtape 5" в София. Автор на фотосите е Цветелин Кръстев. Енджой!

 

savage ravage

urban grey

m.o.d.

m.o.d.

m.o.d.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хаха 24.12.2019 12:29:55 отговори + 0 2
Явно спорът успешно се разразява отново Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на зъбките 24.12.2019 02:24:43 отговори + 2 3
На всички балади се "пее"You're dead! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 22.12.2019 14:35:06 отговори + 6 4
Не знам какъв спор е имало с дни, но имам Live at Budokan на касета от поне 20 години и много ясно се чува You're dead. Тогава дори не знаех почти никакъв английски, но пак стана ясно какво пее/по-скоро изкрещява/ Били. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 22.12.2019 14:42:43 + 8 6
P.S. Концерта беше много добър. С изключение на дългите политически речи на Били, всичко беше перфектно. И подгряващите групи бяха много добри. Изненадаха ме Съвидж Равидж. Много яко забиха. Изобщо отличен концерт се получи - стегнат, бърз, енергичен, нямаше много хора, никаква блъксаница, спокойно межеш да си вземеш пиене от бара, погото беше на ниво, но само долу пред сцената... въобще културна работа. Единствено ме напрегна присъствието на немалкото нацита и скинари, които бяха на концерта, но не може да се отрече че се държаха прилично и сдържано и не е имало никакви проблеми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 23.12.2019 09:52:49 + 4 3
Аз предполагам, че спорът е бил между хора, които нямат Live at Budokan на касета от поне 20 години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 23.12.2019 10:45:48 + 3 3
В тавата пеят He's dead!
Иначе стана супер силна вечер!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".