Официално "Sonisphere" предпарти на 21 юни в "Строежа"

10 юни 2010, 07:56 ч. 339 / 1 6
пред./следв.
"Строежа" и радио "Z-Rock" канят всички, очакващи с нетърпение първия по рода и мащабите си фестивал у нас - "Sofia Rocks 2010 powered by Sonisphere Festival", на подобавяща загрявка. Официалното предпарти, организирано със съдействието на "Balkan Entertainment Company" и "Virginia Records", ще се състои на 21 юни, понеделник - ден преди историческите 22-и и 23 юни! Стартът на тематично посветената вечер е от 21:00 ч., а входът е свободен.

   Селекцията по време на "Sonisphere Festival Before Party" ще обхване всички (над 30) групи, участващи в изданията на музикалния форум във всяка от една от страните, в които той се провежда. Сред имената са изпълнители като: FAITH NO MORE; IRON MAIDEN; DEFTONES; SOULFLY; MOTLEY CRUE; ALICE COOPER; THE STOOGES; HAMMERFALL; MOTORHEAD; BULLET FOR MY VALENTINE; HIM; SERJ TANKIAN; APOCALIPTICA; HELLYEAH; RISE AGAINST; THERAPY?; THE CULT; FEAR FACTORY; DEVILDRIVER; VOLBEAT; SUICIDAL TENDENCIES; PORCUPINE TREE; SAXON; W.A.S.P.; ANATHEMA; ANNIHILATOR; PAPA ROACH; PLACEBO; SKINDRED; LACUNA COIL; SKUNK ANANSIE; GALLOWS; TERRORVISION.

   Естествено, основно внимание ще бъде обърнато на гостуващите в България - METALLICA, MEGADETH, ANTHRAX, SLAYER, RAMMSTEIN, ALICE IN CHAINS, STONE SOUR, MANOWAR. Ще бъдат почетени и, за съжаление, липсващите на всички HEAVEN AND HELL и MASTODON.

   "Строежа" е мястото, където в продължение на повече от десет години е изграждана концепция, в чиято основа конкретно стои по-голямата част от гореизброените имена и почти няма вечер, в която някоя от тези групи да не прозвучи. Гост на клуба и основен човек зад пулта на 21 юни - денят преди голямото събитие - ще бъде официалният представител на "Z-Rock" - Краси Москов. В рок-радиото и специално неговите предавания неведнъж са звучали не само песните, но и гласовете на музикантите, които "Sonisphere Festival" ще представи тази година на цяла Европа.

   Клуб "Строежа" ще бъде на вълната на "Sofia Rocks" и по време на двата фестивални дни. Билети за "Sofia Rocks 2010 powered by Sonisphere Festival" могат да бъдат открити в мрежата на Eventim.bg (поръчай онлайн).


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.06.2010 00:30:08 отговори + 0 0
Кооочоооооо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 16:02:38 отговори + 0 0
Apocaliptica xD. Земи тоя правопис на тоя плакат... и на тая новина aahhahahahahahah xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cadaver 10.06.2010 13:37:01 отговори + 0 0
да беще в Ложата щях да ида да се разбия подобаващо ама тва скъпарско заведение където ром+лимон+лед е 4 кинта(без лед и лимон е по-евтино ХАХА) няма да ми стъпи крака...е тва е мое мнение-не ми се нахвърляйте-върли защитници на Строежа...не ме разбирайте погрешно-изкарайте си яко и загрявайте че ВИ чака голямо събитие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eyzanet 10.06.2010 10:53:49 отговори + 0 0
КонКУРенцияяя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 10.06.2010 10:20:17 отговори + 0 0
Е нали има Metallica pre-party на Harvester of Sofia, кви са тия глупости сега Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


haunting_fear 10.06.2010 09:40:13 отговори + 0 0
мм тоя плакат като го гледам и ми пълни душата .. е тва да бяха вс групи и на сонисфиър .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".