OLDENWOOD ще пуснат първия си клип през октомври

18 сеп 2018, 06:59 ч. 568 / 7 0
пред./следв.

   През лятото на 2017 г. от лагера на българската хеви/дуум метъл група OLDENWOOD решават да заснемат любителски видео материал с идеята да монтират непретенциозно дебютно видео. Кадрите са направени в репетиционната на бандата и в околностите на град Враца, на две отделни сесии, съответно на 20 и 22 август 2017-а, като за музиката към видеото OLDENWOOD избират тогава още новото им парче "Timeless Land".

   Към настоящия момент песента вече е част от техния първи дългосвирещ албум, озаглавен "The Path of Wisdom", който излезе това лято.

   По-долу може да гледате making of видео на клипа, което съдържа част от заснетия преди година материал, показва съвкупност от комични ситуации и любителски грешки, а в последните секунди може да бъде видян и малка откъс от суровата версия на подготвяния от групата клип, чиято премиера се очаква през октомври.

 

 

още за:

Oldenwood


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".