ONKEL TOM подписаха със "Steamhammer"/"SPV"

21 юли 2014, 20:15 ч. 213 / 2 3
пред./следв.

   Страничният проект на лидера на SODOM Thomas "Angelripper" Such - ONKEL TOM - подписа със "Steamhammer"/"SPV" и ще издаде новия си студиен албум през септември. Заглавието на творбата ще бъде "H.E.L.D.". И лейбълът, и Tom Angelripper коментират договора като закономерен, след като самите SODOM работят от дълги години успешно със "Steamhammer"/"SPV".

 

onkel tom spv



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


М-16 1.08.2014 13:50:19 отговори + 0 1
Лично бях писал на Том, организаторите провалиха концерта "поради слаб интерес"... А излъгаха, че всичко е заради Ейяфятлайокутл... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.07.2014 14:53:59 отговори + 1 0
Все още чакам концерта им в БГ, за който бяха пуснати билети и уж се "отложи".... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кики 21.07.2014 20:31:09 отговори + 1 0
Тонкел Ом Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".