Оперираха вокалиста на SCORPIONS Klaus Meine от камъни в бъбреците в Австралия

23 фев 2020, 08:52 ч. 2509 / 16 6
пред./следв.

   Във вчерашния ден вокалистът на SCORPIONS Klaus Meine разпространи съобщение, в което се казва, че току-що е претърпял операция за отстраняване на камъни в бъбреците в болница в Мелбърн, Австралия.

   Това се е случило след чудесния концерт на групата в същия град на предната вечер. 71-годишният певец коментира, че е изключително радостен, че "Скорпионите" са се завърнали в Австралия. Но е имал много тежка и болезнена бъбречна криза, което е наложило спешната интервенция. Meine публикува и снимка от болничното легло, на която е във видимо добро състояние и във ведро настроение.

   Шоуто на SCORPIONS с WHITESNAKE в Сидни, което трябваше да се състои снощи, 22 февруари, е отложено за по-късна дата, вероятно през следващата седмица. Гостуването в Бризбейн на 24.02 също няма да се осъществи.

 

klaus meine

още за:

ScorpionsKlaus Meine


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 24.02.2020 09:28:10 отговори + 4 1
Да е жив и здрав и да продължава да ни радва с прекрасната зи музика ! Не мога да повярвам колко злобни и комплексирани хора има, това ли е най-важно в новината, дали е с шапка или без....не народ, а мър.ша ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 24.02.2020 00:33:26 отговори + 10 1
Като гледам от какво се интересуват хорицата, какво най-много ги вълнува и изпълнените с ''интелигентност'' коментари, мога само да плача за бъдещето на този народ! Нека е жив и здрав човека-една от легендите на хубавата музика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 24.02.2020 00:02:41 отговори + 1 11
Хаха, просто бях убеден, че ще има нещо на главата даже и в боничното легло още преди да скролна надолу към снимката. Добре де, има пари, да вземе да си присади коса, иначе така все едно показва, че е комплексиран. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sylver 23.02.2020 12:32:11 отговори + 11 0
Клаус си е с оредяваща коса от преди Rock you like a hurricane. 40 години не си свали каскета, и факта че и за тая снимка е нахлупил капа, значи че е в добро психическо и естетическо здраве. Жив и здрав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 23.02.2020 11:58:22 отговори + 2 7
Никой не лежи с шапка в болницата
Представяме си как са му отишли на свиждане. Казали са Я да ти направим една снимка за ФБ. А той: Чакайте, някой да има шапка?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Хехе 23.02.2020 10:45:32 отговори + 4 4
На бас, че капата в болницата я е сложил само за снимката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".