Пестникът MEGADETHPUNCH се стовари и върху София

23 фев 2020, 14:15 ч. 8980 / 13 92
пред./следв.

   Макар и създадени през не толкова далечната 2005 година, американците FIVE FINGER DEATH PUNCH бързо яхнаха гребена на вълната, превръщайки се в една от най-успелите метъл банди в наши дни, и въпреки персоналните трудности, през които музикантите преминаха, групата успя да запази съществуването си.

   Датата е 22 февруари 2020 г., а градът - София. Време е за дългоочаквания първи концерт на FIVE FINGER DEATH PUNCH, който ще се проведе не къде да е, а в огромната "Арена Армеец" по покана на "Sofia Music Enterprises". Вратите на залата отвориха с половинчасово закъснение, но въпреки това, групите излизаха на сцената по график.

   Отговорната задача да загреят публиката имаха родните ODD CREW - група с над 20-годишна история и богат опит зад гърба си. Личеше си, че немалка част от дошлите фенове познават творчеството ѝ, а за останалите, ODD CREW бяха повече от добре дошли. Отдавна е ясно, че музикантите имат нужното, за да стоят убедително на голямата сцена, а когато това се случи, се получават едни от най-запомнящите се концерти в историята им.

 

   Чичо Мегадейв е вече дядо, но това далеч не означава, че с MEGADETH е свършено и изпълнението им беше показно за това. Метъл ветераните откриха сета си с "Hangar 18", след която без много да се бавят, преминаха директно към "The Threat Is Real".

   Dave Mustaine никога не е бил от фронтмените, губещи прекалено много време между песните, но не пропусна да благодари на вече пълната "Арена Армеец" за гостоприемството, след което разказа на публиката за борбата си с рака - нещо, заради което е съществувала немалката вероятност да бъде лишен от способността да изпълнява музика на живо.

   На сцената MEGADETH разполагаха с един час, в който ни представиха някои от най-силните си парчета, а всеки един от музикантите получи своя самостоятелен момент, за да изпъкне с инструмента си. Един от най-запомнящите се моменти бе изпълнението на "Peace Sells", по време на която на сцената се появи талисманът Vic Rattlehead, загатвайки, че наближава краят на основната част от сета на MEGADETH, който беше съпътстван от мощни аплодисменти и веещи се коси, а в един момент и скромен мошпит (почти) пред сцената.

   Бисът бе отреден на запомнящата се "Holy Wars... The Punishment Due", след която музикантите раздадоха перца, палки и т.н., оттегляйки се на фона на хиляди и хиляди жадни за още гърла. Едно е сигурно - макар и остарял, Dave Mustaine е жив и здрав и отново в играта.

Сетлист на MEGADETH:
01. Hangar 18
02. The Threat Is Real
03. Dread and the Fugitive Mind
04. Sweating Bullets
05. Conquer or Die!
06. Trust
07. Angry Again
08. Dystopia
09. Symphony of Destruction
10. Peace Sells
Бис:
11. Holy Wars... The Punishment Due



   Кулминацията на вечерта наближава - пред сцената е опънат огромен бял транспарант, загатващ за това, което предстои. Не след дълго дойде време за хедлайнърите - FIVE FINGER DEATH PUNCH. С падането на завесата музикантите избухнаха с "Lift Me Up" на фона на подивялата "Арена Армеец".

   Високо над групата висеше характерният за 5FDP огромен бял череп, а зад него - две кръстосани бухалки. Още в първите минути след началото на изпълнението им стана ясно, че идването им е отдавна чакано - почти нямаше човек, който да не скача/пее/куфее и т.н. Ivan Moody и компания не пропуснаха да ни разходят из цялата си дискография, изсвирвайки поне по една песен от всеки един свой албум, включително и предстоящия да излезе на 28 февруари "F8". У нас квинтетът гостува с китариста Andy James, заместващ възстановяващия се от операция титуляр Jason Hook.

   Несъмнено едни от най-запомнящите се моменти бяха акустичната версия на "Wrong Side of Heaven", по време на която почти цялата зала пригласяше до такава степен, че музикантите почти не се чуваха и "Burn MF", на която известен брой фенове бяха поканени на сцената заедно с групата - момент, който избраните късметлии ще помнят цял живот.

   Пиротехника, еуфория и постоянен контакт между бандата и публика бяха неразделни елементи от първия концерт на FIVE FINGER DEATH PUNCH у нас. Играта с биса я знаем всички, но различното този път беше, че музикантите останаха на сцената, за да раздадат няколко свои сувенири на почитателите си. Ivan Moody подари няколко от бухалките на фенове от предните редици, правейки вечерта още по-запомняща се за тях.

   Така железният юмрук на FIVE FINGER DEATH PUNCH и MEGADETH се стовари и върху София, превръщайки вечерта на 22 февруари в една от най-запомнящите се за над 15 000 фенове в "Арена Армеец", оставяйки ги жадни за още метъл.

Сетлист на FIVE FINGER DEATH PUNCH:
01. Lift Me Up
02. Trouble
03. Wash It All Away
04. Jekyll and Hyde
05. Sham Pain
06. Bad Company (BAD COMPANY cover)
07. Burn It Down
08. Got Your Six
09. The Tragic Truth (acoustic)
10. Wrong Side of Heaven (acoustic)
11. Battle Born
12. Blue on Black (Kanye Wayne Shepherd cover)
13. Coming Down
14. Never Enough
15. Drum Solo
16. Burn MF
Бис:
17. Inside Out
18. Under and Over It
19. Far from Home (acapella)
20. The Bleeding
Outro: The House of the Rising Sun

 

Текст: Eino
Снимки: Станимир Сребър

 

  Следвайки връзките по-долу може да разгледате десетки фотоси от събитието:

Снимки на ODD CREW
Снимки на MEGADETH
Снимки на FIVE FINGER DEATH PUNCH

 



Коментари   (92)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


METALTRUE 27.02.2020 16:17:04 отговори + 4 2
Всеки разбира метъла по различен начин. Аз примерно слушам такъв дето не се пее за реалността и нещата от живота.. А такъв дето да те надъха или отведе в други светове! , . Метъла е магия според мен и трябва да неангажиращ... Ако исках да си пусна нещо за нещата от живота щях да си пусна поп бозица, някое пикливо рапче или депресиращо инди или гръндж... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

METALTRUE 25.02.2020 17:34:13 отговори + 7 25
Не ангажирам никой с моето мнение, но това е пошъл комерс... За мен истинския метъл е в който се пее за воини, царе, крале! Меноуър са боговете на метъла! И подобни групи на тях е истината в метъла!


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 25.02.2020 19:25:16 + 8 1
Трол ли си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

зъл орк 25.02.2020 22:43:45 + 14 0
Аз бих добавил и за красиви принцеси, които да бъдат спасени от мускулестия воин в кожен елек и кожени гащи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

METALTRUE 26.02.2020 14:57:19 + 1 7
Това, че е американска бозиза е, ама сега къде, къде има по-модерни групи в рока и метъла... Muse, Starset, Written By Wolves, А те още ми слушат някакви дето пеят за дракони, принцеси, викинги, рогатия, скандинавското лошо време и тн... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-eлек 26.02.2020 17:32:48 + 3 10
Истинския метъл се пее за истински неща,за нещата от живота,които да си преживял и почувствал.Приказки за лека нощ-дракони,войни,принцеси,рицари,викинги,Александър Македонски и разни скандинавски сатанистчета с кожени гащи са всичко друго,но не и истински.Аз на улицата като изляза не виждам дракони и епични битки,нито живея през военно време,че са слушам смешници като Сабатон примерно с гадния им гейски палар да ми пеят за битката при Нормандия.Пък нека "американките бози" не са истински. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 27.02.2020 11:12:39 + 6 0
Анти-елечето май не е срещало много метъл фенове през живота си...
А и явно не е достатъчно запознато с групите, дето уж ги харесва, иначе щеше да знае, че Айвън Муди, този истински метъл, игра демон клоун в хорър мюзикъл преди няколко години. Нещата от живота, разбираш ли...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gyjdgyu 25.02.2020 13:39:12 отговори + 0 4
******* е номер 1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

truly 25.02.2020 08:12:24 отговори + 6 7
Само на мен ли ми се стори, че имаше и плейбек на моменти, че Айвън явно има проблеми с концертните изяви? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 25.02.2020 12:17:47 + 6 11
Ти от треторазрядна пияница от америка кво друго очакваш??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нео-терлик 24.02.2020 15:10:47 отговори + 27 3
И аз да споделя моите впечатления - гаден звук, американско шоу и леко разочарование. Odd Crew много пасват на вкуса, гледал съм ги няколко пъти, солидно 6/10. Звука не беше на ниво, ама първа група, айде. Мегадет не харесвам и не слушам по принцип, като изключа 10ина песни, които си пускам периодично. След този концерт само тях въртя, а не ги гледам за пръв път - много стегнат сет, висока класа и ниво, а и да видиш Дейв преборил такава болест кара човек да ги цени още повече. Звука и при тях беше кофти, тихичък където бях и с ниски вокали. Но иначе чудесни, 8/10. 5ФДП също не са ми от любимите, но ги въртя в колата и ме радват, неангажиращи са. На първата песен микрофона на вокала ми спука тъпанчетата, а останалата част от групата не се чуваха въобще. Отне им сигурно 5-6 песни да пооправят звука или просто му свикнах, но през цялото време вокала ми идваше страшно силен. Всички коментират колко са впечатлени от гласовите възножности на Айвън, еми, аз пък го намерих за страшно слаб в повечето песни (на по бавните беше добре). На моменти ми се струваше, че ползва и доста сериозен трак на плейбек за по бързите части, но може само да ми се струва. Шоуто им беше страхотно иначе, чудесен пример за американски продукт, който продава и засища окото. Все едно бях на Супербол, лазери, светлини, конфети, яка работа. За тях - 5/10, стабилна продукция, но само толкова.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


R. 24.02.2020 23:30:14 + 11 3
Ако по принцип не харесваш/слушаш нито Мегадет, нито ФФДП, тогава защо въобще си отишъл на концерта? Билетите са били подарък? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нео-терлик 24.02.2020 23:44:29 + 12 0
Обичам да давам шансове а и как да кажеш твърдо, че нещо не ти е по вкуса без да си го гледал на живо и да си видял какво може да предложи като изпълнение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

R. 25.02.2020 01:35:03 + 5 0
Съгласявам се. Но ппц е доста скъп метод, за да решиш дали харесваш дадена група или не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мдаааа 26.02.2020 09:25:50 + 2 0
Нео-терлик , по-точно няма как да се опише. Благодаря ти за мнението, съвпада на 100 % с моето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гай Баньо 24.02.2020 12:58:34 отговори + 9 7
Беше супер, групите се раздадоха и уважиха публиката. Единствен проблем бих казал, че беше капацитета на фронт стейджа. Няма смисъл да се продават повече билети, от колкото е капацитета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Emperor 24.02.2020 14:31:49 + 6 3
Фронт стейджа е бил претъпкан откъм входа, Бай Ганьо. От другия край на сцената беше дори рехаво. Според мен не е вярно, че са продали повече билети от капацитета.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 24.02.2020 16:19:56 + 7 0
Oт горе се виждаше, че има супер много място на най-предния сектор, ама явно организаторите не са счели за важно да може да се влиза от двете страни (или поне някой да каже на хората, че има място и от другата страна). Виждах ви, че страдате и ви съчувствах, но нямаше какво да направя, за да ви помогна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

UGIN 25.02.2020 23:41:45 + 2 0
Бях отдясно на сцената и си беше доволно рехаво. Нищо вярно няма в твърдението, че са продали повече билети, отколкото е трябвало. Хората просто се сбичкаха в левия ъгъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 24.02.2020 12:11:44 отговори + 12 1
Наистина пред сцената беше адски претъпкано. Едвам си движех и ръцете със зимните дрехи. И да, опитах се да попия всяко едно движение на Дейв. И без това сетът им беше кратък. А това с перцата, дето като обезумели овце всички се опитват да хванат и изпускат истинското ценно нещо: концерта...за какво им е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Emperor 24.02.2020 14:36:31 + 30 1
Това с телефоните никога няма да го разбера. Направи си една, две снимки на групата и тава е. Повечето снимки накрая и без това излизат почти еднкви. Виж обаче да снимаш клипа на живота си е важно! Гаден звук, гадна картина, пропускаш си песните без да им се радваш, ей това е, да! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FFF 24.02.2020 09:36:49 отговори + 39 11
И стига с тази Румъния, де!
Обърка си първия път, после си казеаше България.
На турне е такова. Всеки ден си в различен град, държава, завива ти се свят, не знаеш къде си. Голяма работа е станала. Все си мислим, че сме много специални. Ако не каже "ракия" и "блягодаря" все едно не са свирили.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Midian 24.02.2020 11:10:33 + 13 4
Или поне химна да изпеят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 24.02.2020 13:12:29 + 16 2
Чий? Румънския ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FFF 24.02.2020 09:29:35 отговори + 25 14
Бях на трибуна С и звъкът си беше достатъчно добър за концерт.
Мегадет, които харесвам, свириха страхотно, отвратителни вокали на Мъстейн, но той си е така винаги. Не разбрах да имат фенове в залата. Съжалявам, господа металисти, но отгоре изглеждаше жалко. Дори вдигнати ръце нямаше, но пък имаше стотици светещи екрани на телефони. Може би музиката на Мегадет е много елитарна и феновете им стоят неподвижно и внимават дали солачките и брейковете се изпълняват точно и безгрешно. Не знам, но от страна на публиката на Мегадет беше тотално заспиване. Групата няма нищо общо с това, даже Дейв ме изненада приятно - можел да се усмихва, да се шегува, даже и няколко "танцови" стъпки видях.
5ФДП не съм ги отразявал насериозно никога, попаднах на този концерт случайно. Но видях, защо някои банди са хит и събират хиляди. Музиката им - въпрос на вкус. Публиката им - Браво!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SS 24.02.2020 09:43:20 + 11 5
Фен съм на Мегадет, но просто и да искаш да се кефиш... направо бяхме претъпкани долу. С мъка успяваш да си вдигнеш ръката и после трябва да си стои горе, че не можеш да я свалиш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Марзния кит 25.02.2020 09:17:05 + 1 0
Еми всички като са се забили от ляво. От дясно имаше доволно място и не беше гъч, даже без проблем се стигаше по-напред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wing 24.02.2020 09:22:11 отговори + 24 2
Аз отидох основно за 5FDP, но определено се изкефих както на Megadeth така и на ODD Crew. Изпълниха си концертите с дух и енергия и се забавлявах (макар и да не съм им първи фен). Озвучването беше потресаващо на Megadeth и Odd Crew. Вокалите не се чуваха на голяма част от песните, като на някои дори самата песен беше разпознаваема. Ivan Moody направи кофти впечатление че не зане къде е и кои колеги са пели преди него, въпреки това направиха добър концерт. Изпяха си по-голямата част от хитовите песни, цялата зала пя с тях. Заслужаваше си разходката пределено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


............. 24.02.2020 09:21:44 отговори + 30 2
Още ме боли врата... Уникална смазвация стана. На Megadeth си поревах доволно, Дейв е нечовешки музикант. Като го слушах как свири и косата ми порасна до тавана. Абсолютен респект към този човек. Легенда. От FFDP получих това, за което отидох - смазващо шоу, едни от най-любимите си парчета на живо и много мощен глас от Ванката. Пълен кеф! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 24.02.2020 09:19:01 отговори + 2 7
Има рапъри и рапъри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 24.02.2020 08:37:26 отговори + 9 9
Сега като обявят Bring me the horizon за хедлайнер на 2-я ден на Хилса и си представям какво шоу ще настане в коментарите тук и във фейса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fly 24.02.2020 08:29:19 отговори + 15 1
Тая зала и като не става разположението вътре е за всичко друго, но не и за рок концерт, за озвучаването да не говорим. За мен концерта си бе супер. Аман от разбирачи, важно
то е че повечето хора се изкефиха и заредиха батериите с хубави емиции.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пореден мрънкач 24.02.2020 03:06:52 отговори + 16 0
Од-четата ги пропуснах. На трибуните звукът на Megadeth беше добре и се чуваха както и китари, така и вокали. На FFDP се чуваха основно твърде усилени вокали, които режеха ухото и доста слаби китари.
Не е само от залата, защото и хубав и балансиран звук се е чувал там.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


роко ко 24.02.2020 02:51:22 отговори + 13 10
Като е кофти зала, не че не беше , оплачете се на краля слънце, дето ни я построи. Кой ривье, че били цирк фингъра , нали за тва сме дошли да ни събудят малко, изпълнението ми беше яконадъхващо, а Мегадет ми беше скучничко, в къщи мога да си ги слушам до безкрай и да се радвам на солата, дабъл хендите и арпежите, ама на концерта съм за фингърите, това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gyjdgyu 24.02.2020 00:47:24 отговори + 1 11
ахах Смех Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kris_Genov 24.02.2020 00:35:10 отговори + 21 1
Докато чета коментарите и отново си викам "Аман от разбирачи и недоволни" Само едно се питам, как в коментарите повечето говорите против FFDP, че били циркаджии незнам си какво, а на концерта всички се разбиваха на макс?!? Съмнява ме да сте симулирали "разбиване".... Аз лично си се изкефих супер много и си изкарах незабравимо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мазния кит 25.02.2020 09:23:09 + 4 3
Просто над половината хора които бяха в залата не слушат метъл попринцип. За тях слушането се свежда до най-големите хитове на Metallica, Guns, AC DC и подобни или на жаргон казано комерса дето го знаят и чалгаджиите. Имам колеги които отидоха просто защото са чули там едно две парчета на ffdp, чули са че ще бъде голям концерт и така. А сигорно едно 80% от присъщващите в залата, не са чували за този сайт, че да влезнат и да си кажат мнението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Odd Guy 23.02.2020 22:03:11 отговори + 12 1
Като изключим трудното влизане за фронта, всичко останало относно концерта беше на ниво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Killswitch 23.02.2020 21:48:42 отговори + 5 4
За пореден път се разочаровам от звука в тази зала - не е за концерти. Отпред не чух вокали от Odd crew. При Дейв беше малко по-добре. А аз лично исках да чуя 5fdp, затова отидох на този концерт. Ванката явно пак беше в някаква фаза и за мен беше много колеблив. Въобще да не споменавам издънката му за Румъния и това, че поздрави вълците за изпълнението преди тях, без да са стъпвали на сцената. Има страхотен глас, но не в дългосрочен план не го виждам в отбора - ще е все по-трудно за Золтан да го мотивира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Име и Псевдоним 23.02.2020 20:49:32 отговори + 11 38
Най-доброто шоу, което съм гледал от много време. Жегна ме малко грешката на Ванката, но компенсира според мен. Успях да чуя само биса на Мегасмърт но НЕ съжалявам, че ги пропуснах. Дано FFDP дойдат пак ма с друг съпорт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

рИАлкритик 23.02.2020 22:03:02 + 11 6
учуден,че има харесвач на FFDP ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Даниел 23.02.2020 19:56:56 отговори + 11 12
Беше незабравимо шоу. Ще има да ме държи известно време. Много се изкефих. Много ми харесва как отразявате концертите. WeRock #1. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

грил 23.02.2020 19:53:36 отговори + 24 7
Великолепен концерт.Звука няма да коментирам.По-добре явно не може.Мегадет забиха здраво,Фигърс бяха страхотни.Има десетина човека които бълват мъдрости как Фингърс не стават,как били клоуни и т.н. Всички пяха и се кефиха заедно с бандата от първата до последната песен.Що не си тръгнаха като не ви харесват? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Suzi 24.02.2020 05:20:30 + 7 2
Защо, изобщо, дойдоха, е първият въпрос???? ???????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 23.02.2020 19:41:30 отговори + 40 8
Megadeth както винаги супер силно изпълнение. След Мъстейн китаристите на ФФДП бяха като на училищен концерт. А това че Иван Мъди обясняваше че е в Румъния е непростим гаф. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Много важно 23.02.2020 20:02:43 + 14 24
ИЗВЪНРЕДНА НОВИНА
Five Finger Death Punch се разделят с Ivan Moody
След непростимия гаф на вокалиста на концерта в София, където той каза, че е в Румъния останалите членове на групата са взели единодушно решение да го освободят и да продължат напред без него. Гласувал е и временно отсъстващия от групата китарист Jason Hook чрез онлайн конферентна връзка.
По същия начин по който Black Sabbath заличиха барабаниста Bill Ward от сайта си при последния си риюниън и Moody ще бъде заличен от сайта и Фейсбука на Punch. В същия ден съдия в Калифорния е издал заповед приходите от авторски права на бившия вече вокалист да се дават за благотворителност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 23.02.2020 21:59:18 + 19 3
Стига,че някой малоумник ще вземе да ти повярвя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гай Баньо 24.02.2020 12:57:20 + 5 5
Един път се обърка човека. После многократно се поправи, освен това беше повече от ясно, че реално знае къде се намира, а не е като някои музиканти, които не знаят на кой континент свирят даже. Грешки на езика стават. Групата се раздаде и уважи публиката максимално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 23.02.2020 19:14:17 отговори + 14 4
Да изкажа и аз моето мнение , първо съчетанието на ffdp и megadeth ,много ми допадна, радвам се, че видях Мъстейн ,този човек е легенда. За съжаление само го видях , аз не чух почти нищо от вокала ,толкова беше зле звука при тях. Поне китарите бяха на ниво . При ffdp, вокала се чуваше ,но пък соло китарата не , въобще за пореден път се убеждавам , че Арена Армеец не е добра зала за музика ,иначе от към локация ,удобство, вентилация е супер . Може би мястото зад фронта не е добро, но за 4 концерт, които съм посещавал там, нито един не беше с добър звук , като вчерашния беше определено с най -лош . Друго ,което намирам за много странно е липсата на видео стени на концерт от такъв мащаб. Ffdp имат страхотна енергия и определено се раздадоха ,стила им ми харесва и ми е чудно защо по-голяма част от коментарите за тях са негативни ,при положение ,че те са хедлайнер на вечерта. Та , хубав концерт с много потенциал , но с много лош звук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


carpe_diem 24.02.2020 16:12:39 + 2 0
От коя страна на сцената беше (погледнато срещу нея). Аз отзад на трибуните, звукът беше добър, но успях да чуя добре само 2 от солата на Andy James и ме е много яд. На останалите песни го гледам, че си мърда пръстите бързо, ама нъцки - соло йок! Според мен го бяха пуснали да се чува само отляво, което е супер тъпотия и съм забелязал, че се прави постоянно, на всякакви концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

highpower 23.02.2020 19:00:05 отговори + 44 8
С две думи : Megadeth - музиканти.Дейв - предвид случилото се с него - голям.
FFDP - шоумени.Срещу Мегадет да бягат, немогат ги настигна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-eлек 24.02.2020 00:04:17 + 5 37
Затова хедлайнери са Файф Фингър и Мъстейн им благодари,че са го взели на турнето им.Свиквайте,така ще е вече.То и си е така от доста години,ама тука още живеете в 80-те и се надъхвате на трашец и на смотано хеви тип Хелоин и Уасп Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 23.02.2020 17:40:33 отговори + 16 24
Това лято се гитвете да видим и другите американски циркаджий Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Много важно 23.02.2020 18:23:09 + 19 4
Нали вече видяхме български неграмотник от село. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 23.02.2020 18:59:31 + 19 7
С всеки изминал ден и прочетен коментар тук, се убеждавам, че в България е пълно с олигофрени, които ако ще извънземни да дойдат и да дадат на наща нация всичкото знание и ползи във Вселената, ще се осере всичко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 23.02.2020 22:04:21 + 9 2
ахаха "наща" ли ве гааааааахахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 24.02.2020 10:21:21 + 2 10
Предполагам говориш за KISS,други циркаджии няма лятото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 23.02.2020 17:19:49 отговори + 39 16
Тея фингъри са едно гигантско клише във всяко едно отношение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 23.02.2020 17:16:10 отговори + 28 17
5ффп това новите Disturbed ли са?Пози,пиротехника,осветление и много малко музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име и Псевдоним 23.02.2020 19:57:53 + 5 18
Я пусни малко музика, която ти си написал да чуем непризнатия виртуоз. Очевидно си дал много на музикалния свят и имаш компетенцията да критикуваш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 23.02.2020 22:53:27 + 6 10
Сори, Фенче, нямаше да ти отговоря, но намеси Disturbed. Ти си абсолютен ****** Ако кажеш, че Disturbed са позьори и в музиката им има "малко музика" ти си или ***, или глух. А може би и двете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Elayne 23.02.2020 16:48:38 отговори + 10 5
Здравейте, имате ли и ще качите ли снимки с феновете на сцената? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Оппааа 23.02.2020 16:34:15 отговори + 44 20
Значи за Мегадет съм сигурен ,че са свирили ,както трябва ,машини са Това се казва професионализъм ! Тези измисленяци 5фингър ,който ги брои за метъл банда ,е пълен смешник ,и не се уважава! Неуважение от някви Бастуни с никакъв стил.Сори ако някой се обиди ,но това е реалната оценка за нещата ,такива каквито са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 23.02.2020 16:32:51 отговори + 31 3
Страхотни Мегадет. Пристрастен съм към музиката им. Страхотна формация на групата, тоя барабанист го нареждам до Джими ДеГрасо. Не разбирам ODD CRUE. Организацията - така да се пуска народа да тича като стадо през плаца пред залата е опасно. Ималше претрепани.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gyjdgyu 23.02.2020 15:48:32 отговори + 18 16
е тва са прости американски индианци.......ква държава да знаят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Компир 23.02.2020 15:45:11 отговори + 15 2
Изкефих се, но организацията беше много зле. Дори не ме провериха за билет. Отпред звука беше много як. Но нямам си идея защо на седящите отзад е било пълна боза. На ODD CREW се раздадох, очаквах някво пого да има нещо така. До мен бяха на опера. На Мегадет малко се пораздвижи публиката. Ма пак не беше мн добре. За ФФДП бяха доста по-бурни. Малко тъпо за гафа с държавата и да не знаеш кой е свирил преди теб. Абе аз си изкарах готино, дано като дойдат пак е по-добре звука и организацията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dude 23.02.2020 15:57:34 + 33 10
Ето ти друга гледна точка, на Odd Crew аз се опитвах да не заспя, плюс че на фронта звука им беше мазало. Mного ги засилват тия пичове, не знам защо, опитвам се да разбера, честно, фен съм на траша и дета, но не намирам за какво да се хвана при тях, and it’s not for a lack of trying, затова са седели така хората около теб, no offence нали. Иначе за мен тази вечер беше на Megadeath, FFDP бяха американски джънкфууд във всяко отношение...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пффф 23.02.2020 22:15:06 + 9 6
Dude, ти какво си правил на тоя концерт изобщо? Дори не знаеш как се изписва името на Megadeth. Сигурен ли си, че не си проспал целия метъл изобщо? И няма нужда да пишеш на английски, не ти прави коментара по-умен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dude 23.02.2020 15:42:43 отговори + 37 11
Колко ви плащат организаторите за тия ревюта? Нулева организация, чакане на опашка на грешния вход за front-a, заради грешните им табели, оповестена забрана за чанти, после всичко живо се пуска с гигантски раници, всички пушат вътре, мърча така и не го видях. Единствено дето всичко беше по график. За FFDP защо не казвате как не знаеха е коя държава се намират... циркаджии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


R'hllor 23.02.2020 16:37:47 + 11 14
Все нещо трябва да остане и за анонимните клавиатурни философи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gyjdgyu 23.02.2020 15:07:37 отговори + 31 11
а тия последните са за цирка........... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gyjdgyu 23.02.2020 15:06:19 отговори + 11 6
Нали щяха Megadeth да свирят час и половина ......... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 23.02.2020 14:49:33 отговори + 16 13
Odd crew ги изгтървах.Taм където бях и на Мегадет и FFDP звукът беше супер.Иван не знаеше нито в коя държава,нито че Bad Wolves не свириха тук,но не му и трябва.Направиха си шоуто,смятам че всички фенове няма как да не са доволни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пффф 23.02.2020 15:19:33 + 60 17
Викаш, не му трябва да знае къде се намира и кой свири преди тях на концерта им. Нека му напълним джобовете за наркотици и нова къща, пък той нека си мисли, че свири пред румънци. Вместо да му ръкопляскат всички, трябваше да го освиркат. Ама нали много обичаме и уважаваме американски циркаджии. Следващият път пак си купете билети от мизерните си заплати, за да не ви уважават. То няма и как, като сами не уважавате себе си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 23.02.2020 15:29:30 + 29 1
То си и имаше много освирквания там,където бях аз.Ходил съм на стотици концерти,но досега не бях чувал освирквания от собствени фенове,а това си е постижение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamcatcher 23.02.2020 15:41:14 + 30 1
Е той Ванката Мууди си каза по време на биса, че никога не е бил добър в геологията (предполагам, че имаше предвид география). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Osprey 23.02.2020 14:47:13 отговори + 28 6
Предполагам, че коментарите за това събитие ще са доста сходни. Организация - нулева (отново закъснение с отваряне на врати, пушещи хора, неадекватни и пияни също.) Звукът си беше кофти на Odd Crew и в първите песни на Megadeth, които за мен си бяха гвоздеят на вечерта. Дано ни навестят скоро отново самостоятелно и Дейв да е жив и здрав. Макар и с много пиро и визуални ефекти 5FDP са си еднообразни музикално, но дай хард феновете им се изкефиха на макс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 23.02.2020 14:52:39 + 13 38
Имало пушещи и пияни хора на метъл концерт. О,не! Сигнализирай православната църква. И как си разбрал, че някои били неадекватни, не знам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Midian 23.02.2020 15:45:33 + 18 4
@siXXX, оп, някой се разпозна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 23.02.2020 17:07:56 + 7 31
Ми да. Пушех и изпих няколко бири на ффдп ( не бих се определил като неадекватен). Кво лошо? Като сте много отворени, елате да направите забележка, а не да ревете по форумите. Балъци... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Midian 23.02.2020 19:55:36 + 24 0
Ми ето на - знаеш си, че си селяндур и се гордееш с това. Пий квото и колкото искаш, стига да не пречиш на околните - много е просто. С пушенето искаш, не-искаш пречиш. Това, че не ти пука и пак го правиш те прави просто един ***. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dude 23.02.2020 20:57:10 + 26 0
Пич, такива като теб убиват кефа просто, в коя държава си видял “гадните метъли” да пушат в зала, в която е забранено пушенето, остави православието, това е култура. Не може в пространство, в което хората са разположени на гъсто и генерират топлина да окадяваш и давиш тези около теб, за да си направиш малкия кеф. Така като чета и да ти беше направил някой забележка мисля, че щеше пак да кажеш “кво лошо?”, балъците да ти дишат дима. Вината е в организаторите, че го позволяват, защото възпитанието ясно, че не ни достига, пишман метъли-анархисти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 23.02.2020 23:24:51 + 20 3
Без да съм бил на концерта, макар че до последно се чудих - достатъчно често съм ги виждал пушачите по такива събития, за да ги знам какво представляват. Големите мъже, дето си крият смрадливите фасове в шепичка, ако видят някого от охраната наблизо. Много мъжкарски, много метъл, по-нисък от тревата да станеш, само и само да си задоволиш наркоманийката.

А забележки правя, ако някой запали близо до мен - и, може би защото съм бая грамаден и страшен, обикновено цигарата бива угасена скоропостижно. Ама как да направя забележка на някого на десет метра и, примерно, трийсет човека разстояние от мен? `щото гнусният му дим пак стига до моите ноздри...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 23.02.2020 14:42:05 отговори + 37 6
Мегадет размазаха и за пореден път доказаха,че годините на ат значение!Сцепих се от кеф на тях.Браво и на Од Крю,добро подгряване,свикнали са с големите сцени наистина.Колкото за Файв Фингър май по-добре да не се изказвам аз,че да не кажете че съм някой хейтър,ама чак пък толкова неадекватен да си,че да не знаеш в коя държава се намираш,не знам...Нямам търпение да видя скоро Мегадет с пълен самостоятелен концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мазния кит 23.02.2020 14:44:33 + 30 6
Освен, че не знае къде свири, не знаят и подгряващите. Пълна липса на професионализъм от тяхна страна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Много важно 23.02.2020 14:47:39 + 13 32
Много па важно, че не знаели кои са точно тези подгряващи. Които са си платили да подгряват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

рИАлкритик 23.02.2020 14:36:56 отговори + 25 9
five finger...мн дълго име бре....Винаги съм се чудел къде е музиката тук...??? и защо така се преекспонира качеството на "музикалният плод" на тези люде...???????...Говоря само и единствено за МУЗИКА....!!!....Другите им "качества" са присъщи за всички хора.......!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 23.02.2020 14:35:57 отговори + 36 29
Поради ред причини не бях на концерта. Но разбрах че клоуна Мууди или там както се казва е сменял дрешките по често от манекенки на ревю на calvin klein.
Позьорска група възпява ща американския терор в лицето на американската армия..
Да им се удари черен печат и никога повече да не бъдат допускани на територията на страната ни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FFF 23.02.2020 21:29:10 + 9 5
Връчван ти приза "Селяк на годината". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockFan 23.02.2020 14:32:58 отговори + 17 6
FFDP бяха супер (като изключим факта че Ivan не знаеше в коя държава пее). Обаче организацията беше отвратително лоша, както на влизане, така и вътре в залата. Пред очите ми се сбиха две момичета, а охраната нищо не направи. Мега много харесвам Odd Crew и Megadeth, но звукът просто беше ужасен, вокалите почти не се чуваха. Поне на FFDP всичко беше наред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 23.02.2020 14:58:33 + 5 1
Пак ли се биха женските?Явно става задължително в Армеец.Отново ли е било "аз тука бях първа,ти защо застана пред мен"?Поне педния път охраната се намеси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 23.02.2020 14:25:37 отговори + 61 18
По ред на номерата:
Одд крю - на ниво, както винаги. Радвам се, че участваха те в концерта.
Мегадет - за разлика от други негови съвременници, Дейв е запазил на метъл осанката си и макар, че беше само час, Мегадет смачкаха. Друго няма какво да се каже. Евалата на пичовете, дето се включиха в погото на Holy wars.
Тук вече метъла за вечерта свърши. Влизах и излизах на хедлайнерите, така че да съм видял макс половината им изпълнение. От това което видях мога да кажа браво за раздааването и желанието, но музиката им е доста зле. Имало е много групи, по които съм се зарибил след като съм ги видял на живо. Тази със сигурност няма да бъде една от тях.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".