OPETH издават "The Roundhouse Tapes" и на DVD

24 авг 2007, 07:19 ч. 213 / 6 0
пред./следв.
Преди броени дни ви съобщихме подробностите за предстоящия двоен концертен албум на OPETH "The Roundhouse Tapes", който излиза на 22 септември (прочети). Сега става ясно, че групата планира и DVD със същото име, предстоящо да излезе в началото на 2008 г. Образът ще е с високо качество (high definition), като дискът ще включва и голям брой интервюта, както с фенове, така и с музикантите, сценични и др. кадри, плюс ексклузивна музика, написана специално за изданието от Mikael Akerfeldt и клавириста Per Wiberg.

още за:

Opeth


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".