OPETH обявиха заглавието, траклиста и датата на издаване на новия си албум

8 апр 2014, 18:26 ч. 458 / 7 3
пред./следв.

    OPETH определиха "Pale Communion" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 17 юни чрез "Roadrunner Records". Продуцент на творбата е фронтменът Mikael Akerfeldt, миксирането е поверено на дългогодишния приятел и сътрудник на групата Steven Wilson (PORCUPINE TREE). Ето и списъка с песни на предстоящия диск:

01. Eternal Rains Will Come
02. Cusp of Eternity
03. Moon Above, Sun Below
04. Elysian Woes
05. Goblin
06. River
07. Voice of Treason
08. Faith in Others

 

opeth

още за:

Opeth


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vlady 9.04.2014 11:07:30 отговори + 0 0
Може би ще е по-добър от последната боза, но е далеч от това което трябва - няма тежест, мрак, болка, агресия и т.н. Opeth губят много от липсата на екстремни вокали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funeral frog 9.04.2014 09:10:23 отговори + 0 0
имаше ревю на албума в нета, песен по песен - не са залитнали по Heritage. което не значи, че ще ти хареса, де : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 8.04.2014 23:45:16 отговори + 0 0
Дано не са повторили залитането към 70-арския прог от 70-те на Heritage. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".