OPETH показаха обложката на предстоящия си албум

27 май 2014, 18:13 ч. 315 / 6 4
пред./следв.

   Както знаете, OPETH отложиха издаването на новия си студиен албум, "Pale Communion", за 26 август. Сега, по-долу, може да видите обложката на предстоящата творба, създадена отново от реномирания художник Travis Smith. Списъкът с песни бе обявен по-рано, а официалният сайт на бандата вече приема предварителни поръчки за диска.

още за:

Opeth


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


АЗ-ЪТ 28.05.2014 12:00:09 отговори + 0 0
пу, сиктир, нещо не ми харесва, става за някъде вътре из страниците на книжката, но за корица... цц Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Виенски кифъл 28.05.2014 10:35:21 отговори + 0 0
Pictures At An Exhibition на ELP + The Scarred People на TiamaT Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

man on a mission 28.05.2014 08:04:52 отговори + 0 0
Доста прилича на Pictures At An Exhibition на ELP Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Просто казвам 27.05.2014 18:40:37 отговори + 0 0
Werock.bg, всички снимки, обложки и т.н. картинки са достатъчно големи, там от където ги взимате, за да сложите един lightbox или какъвто и да е инструмент за разглеждането им в по-големия им размер. Особено в новини като "Еди кой си показа обложката на новия си албум" и почти нищо да не разбереш от обложката. Едни 100-200кб от горе с днешните технологии не значат нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".