OPETH с два концерта в Гърция през декември

20 окт 2009, 20:21 ч. 252 / 4 15
пред./следв.
OPETH, за инцидента с чийто тур-бус ви съобщихме наскоро (прочети), ще изнесат два концерта в съседна Гърция през декември. Те са на 4.12 във "Fuzz Club", Атина и 5.12 - "Principal Club", Солун. Особено втората дата е доста удобна за българските фенове, които искат да гледат групата на живо. Това не е първо гостуване на OPETH в някоя от южните ни съседки и много хора вече са предприемали подобни пътувания.

още за:

Opeth


Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 21.10.2009 17:17:33 отговори + 0 0
Проблема не е в това кой какви възможности има, кой колко е фен и т.н. Който може и иска, ходи. Проблема е в това че много яки групи (вкл много силни в момента банди) заобикалят България, свирят навсякъде наоколо, само тук не идват щото...абе ние си знаем що, ама защо да е така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pisna mi ot razbira4 21.10.2009 15:04:03 отговори + 0 0
ПРАВИЛНО!!!
П.П. Само за сведение... цената на билета до Бургас в едната посока беше над 30лв.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2009 14:28:13 отговори + 0 0
С влак в двете посоки предварително закупеният билет излизаше 30лв. В началото на годината беше така. Сега не знам колко е, но надали ще е поскъпнал с повече от 4-5лв.

Както казват другите - може и да не се спи в Солун.

Но да идеш до там, все едно да идеш до Варна, например А за 30лв двупосочен билет с влака до Солун е дори и по-евтино, отколкото с автобус пътуването до морето и обратно.

Лошо е, ако и толкова пари и време не може да отдели човек, но тогава да не мрънка, защото не е единствен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pisna mi ot razbira4 21.10.2009 13:14:58 отговори + 0 0
Ами и аз точно за това говоря, че не е кой знае какво, а само желание и време трябва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2009 12:40:26 отговори + 0 0
моя дядо продаде кравата и сега пием мляко само от картонени кутии.

да,не е чак толко скъпо да идем до Гърция...малко пари и време.ходил съм в Белград да гледам Katatonia и около100-150лв ми излезе.не е кой знае какво за група която е малко вероятно да е видиш на родна земя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Pisna mi ot razbira4 21.10.2009 11:57:26 отговори + 0 0
Анонимен, сладур такъв, щом искаш да отидеш ще намериш възможност. Само да ти кажа, че ако стигнеш до Гърция не е необходимо да спиш там. Може да гледаш концерта и да се прибереш. Поне пари за виза няма да даваш, поне това отпадна. Като си направиш комбина с някой с кола, ще ти се хване не повече от 50 кинта, освен ако не сте с някоя ламя. На мен лично миналата година до Белград за Куин ми се върза 80-100 кинта до там и обратно при положение, че бяхме 3-ма. За това не ми обяснявай кое, колко и как. И аз нямам богат татко и скъпо платена работа, но когато стане въпрос за нещо любимо си стискам г**а и го правя. А това пич се казва ЖЕЛАНИЕ, така че, пак ти казвам МЛЪКНИ, че наистина почна да ме боли главата от такива пикльовци като теб, които само се оплакват. Тук имаш и форум където може да потърсиш някой на който му се ходи до Солун и да се комбинирате с пътя, но май акъла ти е прекалено малко, че да обмислиш този вариант.
П.П. Хайде със здраве, и нищо лично към никой.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе! 21.10.2009 11:48:36 отговори + 0 0
Анонимен - 2009-10-21 09:22:32
...но някои от нас не са такива късметлии, а имат семейства и разходи които натоварват бюджета...

Дядо ми имаше възможност за купи коза, но нямаше желание...имаше желание да построи къща, но нямаше възможност... Да пием за това, възможностите и желанията ни да съвпадат!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asparuh 21.10.2009 10:17:16 отговори + 0 0
до солун може да с еиде с колка-5 човека сид елкат горивото и като са на газ или метан излиза много тънко.Може и да не се спи в Солун,а в Петрич,или селата около Сандански има квартири за по 12-15 лева на легло или да се върнете направо в София(е шофжора нема да пие -ама тва е положението0
Така,че един концерт в Солун,ако има надъхани иаистински фенове нее чак толко скъп.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2009 09:22:32 отговори + 0 0
хехе, много е лесно да се правиш на умник (оня дето му писнало от разбирачи), ако имаш богат татко или някак си се уредил на скъпоплатена работа, но някои от нас не са такива късметлии, а имат семейства и разходи които натоварват бюджета. А пътя си е поне 150 лева (по груби сметки), сложи спане, билет...за някои тези разходи са невъзможни. Остава ни да си седим тук и някой да ни дава акъл...това всички го можем Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2009 08:36:27 отговори + 0 0
Как шсе дигнат хората до гръчко бе - не видиш ли че име е студено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Pisna mi ot razbira4 21.10.2009 00:51:36 отговори + 0 0
Абе хора, не ви ли писна само да искате и да недоволствате? Няма ли промотъри, та няма ли промотъри? Ами като сте толкова фенове, вдигнете си мързеливите г****е и отскочете до Солун. Само на 350км. е. Не е кой знае какво. А и пътя до там не е много скъп. Разбира се, стандарта на нашите "мили" съседи е по-високичък от нашия, ама все пак може да си го позволи човек. Така, че вместо да руптаете, вземете и се стегнете в кръста, и си дигнете партакешите смръдливи и драснете към Гърция. А относно нашите промоутъри, те със сигурност знаят какво искат да гледат хората, но пред тях вече има друг въпрос и той е: Дали това гостуване ще е изгодно за тях и колко хора ще го посетят??? Сега заради няколко си стотин човека, не вярвам някой да се хване да организира каквото и да било. Имайте предвид, че част от тези промоутъри са фенове като нас и дават мило и драго за това, което правят, но вие "феновете" пак недоволствате. За 1 седмица имахте 2 страхотни концерта, нещо което преди години не можеше и да се помисли,защото тогава идваха по 2 или 3 групи на година, но както и да е. Все пак голяма част от вас празноглави пияници на бира, са на по 14, 15 и така до 22 години и няма как да ги помните тези неща. Хайде лека, че ми се изписа писането.
П.П. и се научете да уважавате труда на хората, защото те все пак правят нещо за разлика от вас, които знаете само да критикувате...........********
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.10.2009 22:49:51 отговори + 0 0
няма ли промоутъри в тази държава бе? (ами няма...) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 20.10.2009 21:43:15 отговори + 0 0
Верно не е лошо да се поразмърдат т.нар. промоутъри у нас... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ivo 20.10.2009 21:38:13 отговори + 0 0
в тоя клуб в Солун съм ходил .Мн е щур Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 20.10.2009 20:47:57 отговори + 0 0
Баш в студа да се разкарвам до Гърция х.х, някой да се сети да ги покани ве деба... (и да знам че е въпрос на пари и инициатива) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".