OPETH с лирик-видео към трета нова песен - "The Wilde Flowers"

21 сеп 2016, 21:13 ч. 838 / 6 6
пред./следв.

   OPETH ще издадат новия си, 12-и студиен албум, озаглавен "Sorceress", на 30 септември чрез собствения си лейбъл "Moderbolaget Records" в сътрудничество с "Nuclear Blast". Записите за творбата са направени "Rockfield Studios" в Уелс, където са творили групи като QUEEN, RUSH, JUDAS PRIEST и др. Групата вече пусна лирик-видеа към заглавното парче и към песента "Will O The Wisp", а сега, по-долу, може да чуете и композицията "The Wilde Flowers" от бъдещия диск.

 

 

още за:

Opeth


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 24.09.2016 08:38:30 отговори + 1 0
Великолепен албум. На мен ми е ясно защо старите фенове на Opeth не го харесват толкова много, но от друга гледна точка си е страшно добър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 22.09.2016 12:50:49 отговори + 1 0
Sorceress след първите две слушания ми хареса, Will O the Wisp - още на първото...
Това обаче си е обидно безидейно и посредствено, особено пък като го свържеш с името Opeth
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Opethio 22.09.2016 08:30:35 отговори + 2 0
Можете да чуете всички парчета тук - **************************** На първо слушане не ме грабна. Има интересни моменти,но е далеч от предходните албуми. Мисля,че с времето все повече се отдалечават от "магията" и "опетското" звучене. Разбирам,че искат промяна и нещо ново, но за мен не е положителна посоката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 22.09.2016 10:02:21 + 0 0
Имаш право, албумът има "интересни" моменти. За съжаление няма песни, обаче ... А дали искат промяна , това вече е друг въпрос . Това, което аз лично чувам , е прогресив от края на 60-те и 70-те години . Тъжно е , когато група с история започне да прилича на други групи . Още повече, че допреди три албума вече си бяха изградили собствен стил . След това нещата се объркаха сериозно . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 22.09.2016 10:17:13 + 0 0
Уф ..... слушам .... и се опитвам да намеря сериозна причина да си купя диска и не мога да намеря такава Ще слушам още поне 4-5 пъти и ще реша дали си струва да имам физическо копие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 21.09.2016 22:02:53 отговори + 3 1
Албумът е доста посредствен . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".