OPETH се надяват да издадат новия си албум през юни

20 мар 2014, 21:36 ч. 367 / 7 6
пред./следв.

   Гостувалите два пъти у нас шведски прогресив метъли OPETH са приключили работата по 11-ия си студиен албум и се надяват той да излезе през юни чрез "Roadrunner Records". В интервю за британското списание "Metal Hammer", китаристът и вокалист Mikael Akerfeldt споделя, че творбата ще бъде разнообразна, защото в това е силата на групата. Akerfeldt също така разкрива намерението си самият той да продуцира предстоящия албум на бандата.

opeth-kavarna1

още за:

Opeth


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Явор 22.03.2014 10:51:22 отговори + 0 0
Много добре си грухти човекът, просто не се задоволява само с това. Откъде-накъде ще държите сметка на някоя банда, че е кривнала в нова стилова насока. Та точно това е най-ценното! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 21.03.2014 13:25:00 отговори + 0 0
Силата на бандата е в тежки,или поне И мрачни неща.Тия хипарски изгъзици от предния албум,да си ги свири в отделен проект.Ясно е,че вече гласът му се е скапал и не може да грухти,но поне в музиката да има някаква тежест. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 21.03.2014 11:28:42 отговори + 0 0
Дано новият албум е добър - последният беше твърде посредствен за класата на Opeth. Досаден, еднообразен, клиширан. Дано има тежест и мрак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 21.03.2014 09:34:00 отговори + 0 0
Дано новият албум не е лигава чикия като предния. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефан 20.03.2014 22:33:30 отговори + 0 0
Абсолютно на същото мнение съм за групата, с тази разлика, че така и не приех последния албум. При всички положения обаче чакам с огромно нетърпение новото творение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Opethio 20.03.2014 21:41:30 отговори + 0 0
От всички банди,които слушам....тази ми е най на сърцето! Страхотна музика и невероятни музиканти,няма какво да кажа. Последния албум беше много свеж и загадъчен...нямам търпение за новата вълна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".