OPETH ще свирят в Гърция, Турция и Словения

29 мар 2008, 00:15 ч. 252 / 4 7
пред./следв.
През последните години в страната ни гостуваха редица банди, за които само сме си мечтали. Някои дори ще ни повторят през това лято - едни след 9 години (METALLICA), други - още на другата, след която са ни посетили за пръв път (MANOWAR). Това, което кара българският фен да се чувства непълноценно е обстоятелството, че десетки и дори стотици останали повече или по-малко популярни групи така и не са стъпвали в родината ни. Една от тях е и OPETH. За утеха на хората, които посещават концерти на любимите си банди и в съседни на България страни, OPETH ще бъдат: на 20 юни в Истанбул, Турция; на 6 юли в Словения(фестивала "Metalcamp") и на 9 юли в Атина, Гърция (фестивала "Rock Wave").

още за:

Opeth


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sheitan 14.04.2008 15:22:58 отговори + 0 0
някой знае ли дали ще има организирани екскурзии от БГ до Гърция примерно...като Майден в Сърбия миналата година... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Varg Vikernes 30.03.2008 18:41:26 отговори + 0 0
На концерта на който бях бяха много надути - стил "вие сте баси тъпите металисти какво ли разбирате от по-прогресивни неща"...но вярно, че беше в Германия, а Opeth нещо недолюбват швабите както личи и от бонус DVDто към предния албум. Иначе са ми любима група, лайв държането им ме издразни. Аз казах ХАУ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 30.03.2008 10:01:19 отговори + 0 0
Да-а, а като гледам колко силно грамотно е написан коментарът ти, направо вътрешно се радвам :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.03.2008 21:30:47 отговори + 0 0
металкампа е в СЛОВЕНИЯ ..аман от неграмотници географи или не познавачи не групи тукъ..кви ли ги не четох заебиии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 29.03.2008 20:32:01 отговори + 0 0
що да свирят насила? цитирам:

http://youtube.com/watch?v=KB_Wv87ZISU

imho, тука си свирят доста над прилично )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Varg Vikernes 29.03.2008 19:54:44 отговори + 0 0
Тия друзя правят страхотна музика, но на живо са адски надути и пренебрежителни - сякаш насила ги карат да свирят. Мисля лятото да си затвърдя мнението или пък може този път да ме изненадат ха дано :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Coroner 29.03.2008 08:50:23 отговори + 0 0
Ами хайде родни промоутъри ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".