ОРЕНДЪ и румънците MBP с концерт в София на 3 юни

21 май 2022, 08:43 ч. 529 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 3-ти юни в столичния клуб „Live & Loud“ ще се проведе съвместен концерт на българския прогресив фолк метъл проект Орендъ и румънските метъл надежди от Букурещ MBP. Вратите ще бъдат отворени в 20:00, а самото събитие ще започне в 21:00. Билетите ще се продават на място и ще са на цена от 15лв. На място ще може да се закупи официален мърч от MBP.

Орендъ е музикален проект, който пресъздава български народни песни в метъл вариант. Проектът стартира през 2017г. с излизането на демо версията на преработката на „Катерино моме“. През следващите три години е създаден и дебютния им албум „Максул“, който излиза на бял свят на 1.11.2020г.
На концерта на 3.06 ще можете да чуете песните като „Йовано, Йованке“, „Назад, назад, моме Калино“ и още много по един различен и съвременен вариант.

Членове са:
Петър Стоянов – вокали;
Янислав Митев – китара;
Георги Хаджиев – китара, беквокали;
Николай Костадинов – клавири, беквокали;
Боил Каранейчев – бас китара;
Мануел Малешков – барабани.

MBP са модерна метъл банда от Букурещ, създадена преди 5 години. Това е една от най-обещаващите групи на Румъния, като досега са издали 2 албума, споделяли са сцена с групи като Moonspell, Riverside, Bucovina и Cargo.

Участието им на 3.06 в столичния клуб „Live & Loud“ ще бъде първото им участие зад граница.

Членове:
Михай Барбу – вокали, китара;
Ливия Янку – китара;
Адриан Косма – бас китара, бекинг вокали;
Тудор Александру – барабани.

 

концерт

още за:

ОрендъMbp


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".